Στα «ραντάρ» της Μίλαν ο Σάντσο | Sportsking.gr

Στα «ραντάρ» της Μίλαν ο Σάντσο

Η Μίλαν προστέθηκε στα μεγαθήρια που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζέισον Σάντσο.

Ο Τζέισον Σάντσο είναι το «next big thing» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έχει καταπλήξει τους πάντες με τις τρομακτικές εμφανίσεις του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Δεδομένο είναι πως αρκετές ομάδες που ανήκουν στην ελίτ της Ευρώπης θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του Άγγλου άσου.

Η Μίλαν είναι μια από αυτές, με τους «ροσονέρι» να κοιτάζουν σοβαρά την περίπτωση του 18χρονου, στέλνοντας μάλιστα και σκάουτερ σε πολλές αναμετρήσεις των Βεστφαλών, έτσι ώστε να αξιολογεί την απόδοση του.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στα χρήματα καθώς οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ δεν έχουν βάλει ρήτρα στον Σάντσο, κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια οποιαδήποτε ομάδας θέλει να τον αποκτήσει.

Οι Ιταλοί θεωρούν πως μια πρόταση που θα φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ είναι ιδανική, ωστόσο διαρροές από την πλευρά της Ντόρτμουντ υποστηρίζουν πως προσφορά κάτω από 50 εκατ. ευρώ θα απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες!
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.