Τσέλσι σε Αζάρ: «Μένεις εδώ και υπογράφεις με εμάς» | Sportsking.gr

Τσέλσι σε Αζάρ: «Μένεις εδώ και υπογράφεις με εμάς»

Στην Τσέλσι κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν αλλά ο ίδιος το έχει δηλώσει πως θέλει να παίξει μία μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, το μέλλον θα δείξει.

Πρώτη είδηση σήμερα στα αγγλικά ΜΜΕ  είναι το γεγονός ότι ο Εντέν Αζάρ εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αμέσως οι άνθρωποι της Τσέλσι ήρθα σε εγρήγορση με πρώτο από όλους τον Μαουρίσιο Σάρι που έθεσε ως πρώτο στόχο της ομάδας την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «μπλε».

Αν και ο Βέλγος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Τσέλσι έχει παγώσει τις διαδικασίες της ανανέωσης του συμβολαίου του από τον περασμένο Ιούνιο μετά και το θερμό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Με τις συζητήσεις να μένουν ακόμα σε αρχικό στάδιο τίποτα δεν εμποδίζει τον Έντεν Αζάρ να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «μερένγκες» τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.