ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Χάμσικ: «Δεν είναι ανίκητη η Γιουβέντους»

Την πεποίθηση του πως η Νάπολι μπορεί να παλέψει στα ίσα με την Γιουβέντους για το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Μάρεκ Χάμσικ, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι οι «Παρτενοπέι» μπορούν να κάνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν ό,τι και στη Λίβερπουλ στο Champions League.

Χάμσικ: «Δεν είναι ανίκητη η Γιουβέντους»

Έτοιμη να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα κόντρα στη Γιουβέντους είναι η Νάπολι, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μάρεκ Χάμσικ.

Ο Σλοβάκος μέσος, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής του ομάδας για το παιχνίδι με την Τσεχία (13/10), μίλησε στην σλοβακική εφημερίδα «Pravda» και τόνισε πως οι «Γηραιά Κυρία» δεν είναι ανίκητη στην Ιταλία και ότι η ομάδα του μπορεί να παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο.

«Η Serie A είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Δεν είναι μόνο η Γιουβέντους, υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες όπως η Ρόμα, οι δύο του Μιλάνου (Μίλαν, Ίντερ) και γενικότερα είναι μια ισορροπημένη κατηγορία», είπε αρχικά ο Χάμσικ και συμπλήρωσε: «Η Γιουβέντους ενισχύθηκε, αλλά δεν είναι ανίκητη. Μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και να ελπίσουμε ότι θα τους προλάβουμε».

Παράλληλα, οι «Παρτενοπέι» συνεχίζουν την προσπάθεια τους και στο Champions League, όπως μετά τη νίκη τους με 1-0 κόντρα στη Λίβερπουλ, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δύο φορές συνεχόμενα την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Χάμσικ να αναφέρεται στην πρόκληση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Η Λίβερπουλ είναι μια τρομερή ομάδα επιθετικά και το γεγονός ότι δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν ούτε ένα σουτ στο στόχο δείχνει πόσο εξαιρετική ήταν η εμφάνιση μας. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και αυτοί οι δύο βαθμοί που χάσαμε μπορούν να αποβούν μοιραίοι στο τέλος», δήλωσε ο Σλοβάκος άσος για να προσθέσει:

«Το επόμενο μας παιχνίδι είναι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όπως και η Λίβερπουλ έχει μια πάρα πολύ καλή επιθετική γραμμή. Ξέρουμε ποιους αντιμετωπίζουμε και τι πρέπει να κάνουμε, πέραν του ότι έχουμε να σκεφτούμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι τότε».

Τέλος, ο Χάμσικ αναφέρθηκε και στην αλλαγή της θέσης του από τον Κάρλο Αντσελότι, όταν ανέλαβε την Νάπολι το καλοκαίρι: «Είμαι ένας επιθετικογενής μέσος, οπότε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου, ήμουν συνηθισμένος στο να σκοράρω αρκετά, έτσι το να παίζω σε έναν πιο αμυντικογενή ρόλο είναι κάτι εντελώς καινούργιο για εμένα. Θέλω, βεβαία να έχω την μπάλα στα πόδια μου για αρκετή ώρα και δεν το βλέπω σαν πρόβλημα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ