Δεν θέλει πίσω τον Πογκμπά η Γιουβέντους! | Sportsking.gr

Δεν θέλει πίσω τον Πογκμπά η Γιουβέντους!

Ξεκάθαρη είναι η στάση της "Μεγάλης Κυρίας" απέναντι στο θέμα που Πογκμπά, όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Φάμπιο Παρατίτσι.

«Φύγε και πίσω μην γυρίσεις» φαίνεται πως είπαν οι άνθρωποι της Γιουβέντους στον Πολ Πογκμπά όταν αυτός αποχώρησε για να πάει στη Γιουνάιτεντ.

Πλέον, οι άσχημες σχέσεις με τον Μουρίνιο με κακές συνθήκες κάτω από τις οποίες παίζει, τον ωθούν προς την έξοδο εκεί όπου τον περιμένουν πολλοί σύλλογοι… εκτός από τη Γιουβέντους!

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου μίλησε στη Guardian λέγοντας τα εξής για το θέμα:

«Αγαπάμε τον Πολ Πογκμπά, έχουμε φανταστικές σχέσεις μαζί του αλλά ποτέ μας δεν σκεφτήκαμε για την επιστροφή του στη Γιουβέντους και ούτε πρόκειται να το κάνουμε.»

Φυσικά, αυτό χαροποιεί τη Μπαρτσελόνα που επιθυμεί διακαώς να τον κάνει δικό της εάν και εφόσον αποχωρήσει τελικά από το Μάντσεστερ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.