Κλάιφερτ: «Είναι εύκολο από ταλέντο να βρεθείς στον πάτο» | Sportsking.gr

Κλάιφερτ: «Είναι εύκολο από ταλέντο να βρεθείς στον πάτο»

O Τζάστιν Κλάιφερτ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ξέρει τι πρέπει να κάνει για να μη γίνει...αιώνιο ταλέντο.

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγάλει οι ακαδημίες του Άγιαξ τα τελευταία χρόνια. Ο Ολλανδός έκανε την πρώτη μεγάλη του μεταγραφή και ελπίζει πως η Ρόμα θα αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για ψηλότερα.

Για να γίνει αυτό δεν αρκεί μόνο το δεδομένο ταλέντο του νεαρού, κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος. Δεν είναι λίγες οι φορές που μεγάλα ταλέντα δεν έκαναν την ανάλογη καριέρα.

Ο 19χρονος παραχώρησε συνέντευξη στην «Corriere dello Sport» για τους στόχους της καριέρας του.

«Έχω ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο που θέλω να συνεχίσω το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι. Είναι πολύ εύκολο από μεγάλο ταλέντο να βρεθείς στον πάτο, όμως δεν υπάρχει πρόβλημα διότι εξαρτάται από εμένα να βελτιωθώ. Ελπίζω η στιγμή μου να έρθει σύντομα, καθώς προπονούμαι σκληρά. Ειλικρινά, προτιμώ να παίζω από την αρχή, με την Βικτόρια Πλζεν τα πήγα αρκετά καλά και δεν μπορώ να περιμένω να το κάνω πιο συχνά».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.