Πογκμπά: «Ηγέτης δεν είναι αυτός που φοράει το περιβραχιόνιο» | Sportsking.gr

Πογκμπά: «Ηγέτης δεν είναι αυτός που φοράει το περιβραχιόνιο»

Δεν είναι σκοπός του Πογκμπά να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς όπως δήλωσε και ο ίδιος υπάρχουν πιο σημαντικά καθήκοντα στην ομάδα.

Ο Πολ Πογκμπά ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι δεν αποτελεί προσωπική του φιλοδοξία, το να φορέσει το περιβραχιόνιο της Εθνικής Γαλλίας. Ο Πολ Πογκμπά εξέφρασε την άποψη του, πως για να είσαι ηγέτης μίας ομάδας, δεν χρειάζεται να είσαι και αρχηγός της.

«Δεν χρειάζεται να είσαι ο αρχηγός για να εκφράζεις την άποψή σου. Ηγέτης δεν είναι κάποιος που φοράει το περιβραχιόνιο. Σαν αρχηγός μπορείς να μιλάς στο γήπεδο, αλλά έχω δει ηγέτες που δεν μιλάνε.


Ο Αντρέα Πίρλο, για παράδειγμα, είναι ηγέτης, αλλά δεν μιλάει πολύ στα αποδυτήρια. Είναι πάντα εκεί στο γήπεδο και δείχνει στους συμπαίκτες του το δρόμο. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης. Το περιβραχιόνιο δεν είναι στους στόχους μου».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.