Πρόεδρος Νάπολι εναντίον Σάρι: «Με έβλεπε σαν… τράπεζα» | Sportsking.gr

Πρόεδρος Νάπολι εναντίον Σάρι: «Με έβλεπε σαν… τράπεζα»

Ο πρόεδρος της Νάπολι μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον νυν τεχνικό της Τσέλσι!

Ο Μαουρίσιο Σάρι κατάφερει να φέρει την Νάπολι στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης μετά από χρόνια, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι αποχαιρέτησε τους Ναπολιτάνους για την Τσέλσι, με τον πρόεδρο των Ιταλών να του επιτίθεται με κάθε ευκαιρία.

Ο Ντε Λαουρέντις μίλησε με σκληρά λόγια για τον νυν τεχνικό των Λονδρέζων, τονίζοντας πως το μόνο που ενδιαφέρει τον Σάρι είναι να γίνει πλούσιο, καθώς μοναδική του έγνοια ήταν πόσα χρήματα παραπάνω θα εισπράξει!

«Στο πρόσωπο του Σάρι είχα βρει έναν προπονητή για πολλά χρόνια, όμως κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ήταν απλά θέμα χρημάτων. Τον είχα ακούσει να λέει πως ήθελε με το επόμενο συμβόλαιο που θα υπέγραφε να γίνει πλούσιος. Ήμουν εκείνος που του έκανε αύξηση από τις 700.000 ευρώ σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Πίστεψα πως αγαπούσε την πόλη και την ομάδα, αλλά άρχισα να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή απλά με αντιμετώπιζε ως τράπεζα…» ήταν τα λόγια του ντε Λαουρέντις.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.