Το γκολ του Μαρσιάλ απέναντι στην Νιουκάστλ… κόστισε πολλά στην Γιουνάιτεντ | Sportsking.gr

Το γκολ του Μαρσιάλ απέναντι στην Νιουκάστλ… κόστισε πολλά στην Γιουνάιτεντ

Ο Αντονί Μαρσιάλ σκόραρε στην αναμέτρηση απέναντι στην Νιουκάστλ, το γκολ του ωστόσο κόστισε 7.2 εκατ. ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δαπανήσει 40 εκατ. ευρώ για να φέρει τον Αντονί Μαρσιάλ από την Μονακό στο Μάντσεστερ, ωστόσο οι Γάλλοι είχαν βάλει στη συμφωνία και μερικούς στόχους, τους οποίους αν πετύχαινε ο Γάλλος, τότε θα έμπαιναν επιπλέον χρήματα στα ταμεία τους.

Έτσι κι έγινε καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αντονί Μαρσιάλ σκόραρε το 25 γκολ με την φανέλα των Άγγλων και έτσι εκπληρώθηκε ο στόχος που είχαν υπογράψει οι δύο ομάδες.

Πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να πληρώσει άμεσα 7.2 εκατ. ευρώ στους Γάλλους, χρήματα που ωστόσο δεν… λείπουν από τα ταμεία των «κόκκινων διαβόλων».

Σε περίπτωση που ο Μαρσιάλ πραγματοποιήσει οχτώ ακόμα εμφανίσεις με την εθνική ή ανακοινωθεί ως υποψήφιος για την Χρυσή Μπάλα το 2019, τότε η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να αποδώσει νέα χρήματα στην Μονακό.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.