Δικός της με συνοπτικές διαδικασίες | Sportsking.gr

Δικός της με συνοπτικές διαδικασίες

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αγόρασε τα πλήρη δικαιώματα του Πάκο Αλκάθερ από την Μπαρτσελόνα διπλασιάζοντας μάλιστα και τον μισθό του.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έδωσε 23 εκατομμύρια ευρώ και έκανε δικό της με συνοπτικές διαδικασίες τον Πάκο Αλκάθερ που δείχνει αναγεννημένος στο Βεστφάλεν.

Δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστα παιχνίδια για να αποδείξει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ότι αξίζει κάθε οικονομική θυσία. Ο Πάκο Αλκάθερ σκοράρει σαν τρελός στο ξεκίνημα του στην Βεστφαλία και ο γερμανικός σύλλογος σύμφωνα με την Bild εξάσκησε άρον – άρον την οψιόν αγοράς του.

Η Ντόρτμουντ έδωσε στην Μπαρτσελόνα 23 εκατομμύρια ευρώ, διπλασίασε τον ετήσιο μισθό του Ισπανού στράικερ από τα 4 εκατομμύρια ευρώ στα 8 και τον έκανε δικό της με συμβόλαιο ως το 2023.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.