Λεβαντόφσκι: «Είχα προτάσεις για να φύγω…» | Sportsking.gr

Λεβαντόφσκι: «Είχα προτάσεις για να φύγω…»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Πολωνός επιθετικός για το μεταγραφικό καλοκαίρι και την ευκαιρία του να αφήσει την Μπάγερν.

Μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο από τη Ρεάλ, τα Μέσα παγκοσμίως είχαν πάρει φωτιά για τον αντικαταστάτη του βάζοντας τον Λεβαντόφσκι ψηλά στη λίστα των υποψηφίων.

Ο ίδιος δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα δηλώνοντας πως θα τον εξίταρε μια νέα εμπειρία. Ωστόσο, η Μπάγερν τον «έδεσε» και πλέον ο 30χρονος ομολογεί πως είναι ευτυχισμένος στους Βαυαρούς και έτοιμος να παλέψει για να βοηθήσει την ομάδα να ανακάμψει.

Σύμφωνα με παλαιότερες του δηλώσεις η Μπάγερν είχε κλείσει την πόρτα σε οποιαδήποτε πρόταση για αυτόν κάτι το οποίο τον ενόχλησε… Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος. Συνεχίζω να είμαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Μπορεί η φήμη της Μπάγερν παγκοσμίως να είναι μικρότερη από άλλων συλλόγων, αλλά αν δεν ήμουν ευτυχισμένος εδώ τότε θα υπήρχε πρόβλημα.»

«Θα συνεχίσω να παλεύω για όλους μας του στόχους. Η σεζόν έχει δρόμο ακόμα και μπορούμε να επανέρθουμε. Ακόμα και αν χρειάζεται να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς.»

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.