Ντεσάν: «Ίδια πάστα παίκτη με τον Μέσι ο Μπαπέ» | Sportsking.gr

Ντεσάν: «Ίδια πάστα παίκτη με τον Μέσι ο Μπαπέ»

Ο Ντιντιέ Ντσάν κλήθηκε να μιλήσει για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Μπαπέ, τονίζοντας πως είναι ίδιας κατηγορίας παίκτες.

Μπορεί ο Κιλιάν Μπαπέ να είναι μόλις 19 ετών (γεννημένος 20/12/1998), αλλά ήδη κάποιοι τον συγκρίνουν με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Γάλλος έχει ήδη πάρει πρωτάθλημα με δυο διαφορετικές ομάδες στη χώρα και φυσικά το Μουντιάλ.

Υπάρχει η αίσθηση πως αν ο Μπαπέ συνεχίσει σε αυτόν το ρυθμό, θα μπορέσει να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο. Ο προπονητής του νεαρού στην Εθνική Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, κλήθηκε να συγκρίνει τον παίκτη του με τον Μέσι.

«Ο Μέσι και ο Μπαπέ είναι δυο διαφορετικοί παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι ξεκάθαρο πως ο Εμπαπέ είναι εξωπραγματικός. Ανήκουν στην ίδια πάστα ποδοσφαιριστή,αλλά ο Κιλιάν είναι πολύ νέος ακόμα. Δεν θέλω να μειώσω τον Κιλιάν,ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μέσι είναι σε αυτό το επίπεδο για πάνω από δέκα χρόνια».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.