Τότεναμ: «Σπίτι» της τα Χριστούγεννα | Sportsking.gr

Τότεναμ: «Σπίτι» της τα Χριστούγεννα

Τον Δεκέμβριο θα μετακομίσει στο νέο της γήπεδο η Τότεναμ έτσι ώστε να κάνει ευτυχισμένα Χριστούγεννα στη φυσική της έδρα.

Τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου στο εντός έδρας ματς με την Μπέρνλι που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιήσει η Τότεναμ η οποία έχει ως στόχο να μπει σε αυτό στα μέσα του συγκεκριμένου μήνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βρετανικός Τύπος υπάρχει νέα ημερομηνία στα σκαριά για την είσοδο της ομάδας του Λονδίνου στο νέο της γήπεδο. Ο λόγος της νέας αυτής ημερομηνίας, δεν είναι άλλος από κάποια προβλήματα που προέκυψαν σχετικά με την πορεία του έργου.

Η είσοδος της ομάδας μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου και στο ματς με την Μπέρνλι. Όσον αφορά το κόστος του έργου έπειτα και από τις επιπλέον εργασίες που χρειάστηκαν και είχαν να κάνουν με ηλεκτρολογικά θέματα αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.