Κρόος: «Δεν είμαι σαν τον Κασεμίρο» | Sportsking.gr

Κρόος: «Δεν είμαι σαν τον Κασεμίρο»

Ο Τόνι Κρόος έδωσε ένα... μήνυμα στον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Γιούλεν Λοποτέγκι.

Ο Τόνι Κρόος δεν έχει βρει ρυθμό στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, με τον Λοποτέγκι να του δίνει κυρίως αμυντικές ιδιότητες, κάτι που δεν… αρέσει και τόσο στον Γερμανό άσο, ο οποίος έχει επιθετικές και οργανωτικές αρετές.

Εκμεταλλευόμενος την διακοπή λόγω του Nations League, o Kρόος προσπάθησε να ταρακουνήσει τον τεχνικό των Μαδριλένων, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα με τον… Κασεμίρο, ο οποίος αρκείται στα αμυντικά καθήκοντα, τονίζοντας παράλληλα πως δεν αγχώνεται από την έως τώρα πορεία της «βασίλισσας».

«Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από όλους, αλλά πιστεύω πως δεν είμαι σαν τον Κασεμίρο, δεν έχουμε ίδιο στυλ παιχνιδιού», ανέφερε.

«Σε κάθε ομάδα υπάρχουν οι κακές στιγμές, εμείς το περάσαμε νωρίς αυτό το στάδιο, θα ανακάμψουμε σίγουρα. Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος από την μέχρι τώρα πορεία γιατί ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας μου», τόνισε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.