Έπλεξε το εγκώμιο του Λουίς Ενρίκε ο Μπάρτρα | Sportsking.gr

Έπλεξε το εγκώμιο του Λουίς Ενρίκε ο Μπάρτρα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μαρκ Μπάρτρα για τον ομοσπονδιακό τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.

Η συνύπαρξη του Μαρκ Μπάρτρα με τον Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα, δεν πέρασε αδιάφορη στους Ισπανούς δημοσιογράφους, που ζήτησαν την άποψη του αμυντικού της Μπέτις για τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Από την πλευρά του, ο 27χρονος αμυντικός, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην προπονητή του, ενώ στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει πλέον στους κόλπους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρτρα, μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την Αγγλία τη Δευτέρα (15/10), δήλωσε: «Γνωρίζω τον Λουίς Ενρίκε από όταν ήμουν 17 ετών στην Μπαρτσελόνα Β. Έχει κερδίσει τίτλους και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι παρόμοιοι με αυτούς που χρησιμοποιούσε στη Μπαρτσελόνα, με την οποία κέρδισε τίτλους».

Επίσης, σχολίασε το καλό κλίμα που υπάρχει στην εθνική ομάδα: «Όλα όσα βλέπετε είναι πραγματικά. Ο Λουίς Ενρίκε μας έχει επαναφέρει την πείνα και τη φιλοδοξία και το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτός μας έχει δώσει εμπιστοσύνη, η ευτυχία που νιώθουμε είναι πραγματική και φαίνεται στο γήπεδο».

Τέλος, σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία, τόνισε πως: «Οι οπαδοί αξίζουν έναν αγώνα όπως αυτός και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει υπέροχη ατμόσφαιρα. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο και εύχομαι να απολαύσουν έναν όμορφο αγώνα».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.