Γι’ αυτό θέλουν να «φάνε» τον Κόβατς οι παίκτες της Μπάγερν! | Sportsking.gr

Γι’ αυτό θέλουν να «φάνε» τον Κόβατς οι παίκτες της Μπάγερν!

Τα γερμανικά ΜΜΕ φαίνεται πως ξέρουν το λόγο για τον οποίο οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου έχουν "ξενερώσει" με τον Νίκο Κόβατς.

Τα πράγματα στην Μπάγερν Μονάχου δεν πάνε καλά. Καθόλου καλά. Μάλλον το αντίθετο. Και ο βασικός λόγος είναι ότι οι παίκτες του συλλόγου έχουν «στραβώσει» με τον Νίκο Κόβατς.

Ο Κροάτης τεχνικός ακροβατεί σε ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει. Γι’ αυτό δεν φταίνε μόνο οι αμυντικογενείς προσεγγίσεις του στα παιχνίδια.

Αλλά και κάτι άλλο μετά από αυτά. Σύμφωνα, με τα γερμανικά ΜΜΕ οι ποδοσφαιριστές του γερμανικού συλλόγου έχουν «χαλαστεί», γιατί μετά από το τέλος κάθε αγώνα πρέπει να τρέχουν τουλάχιστον 20 λεπτά σε ποδήλατο.

Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία ματς των πρωταθλητών Γερμανίας, αρκετοί ήταν εκείνοι που αρνήθηκαν και δεν θέλησαν να κουραστούν ακόμη περισσότερο.

Υπομονή, αλλά μέχρι πότε;

Οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου πιστεύουν στον Νίκο Κόβατς. Γι’ αυτό άλλωστε ακόμη δεν τον έχουν «τελειώσει» από τον πάγκο τους.

Γι’ αυτό και θέλουν να τον δώσουν ακόμη περισσότερο χρόνο, ώστε να βγάλει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά που περιμένουν και επιθυμούν να δουν. Όχι όμως για πολύ ακόμη, αφού ο η κλεψύδρα αδειάζει και η υπομονή τους εξαντλείται.

Αν δεν επιστρέψει άμεσα η Μπάγερν στα θετικά αποτελέσματα, τότε δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο τους.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.