Η παρέα του Ντεπάι γύρισε 11 χρόνια πίσω τα «Πάντσερ» | Sportsking.gr

Η παρέα του Ντεπάι γύρισε 11 χρόνια πίσω τα «Πάντσερ»

Η κρίση στο στρατόπεδο των Γερμανών βαθαίνει, με την βαριά ήττα στο Άμστερνταμ Αρίνα να φέρνει το σύνολο του Χοακίν Λέβ αρκετά χρόνια πίσω.

Το πρόσφατο Μουντιάλ φανέρωσε σημάδια καθίζησης στην εκπληκτική Γερμανία. Τα «Πάντσερ» έπαψαν να βρίσκονται στην ξέφρενα – ανοδικά – κατάσταση που γνωρίζαμε τα τελευταία χρόνια με την εικόνα στα γήπεδα της Ρωσίας να κάνει την εμφάνισή της και στο Άμστερνταμ, εκεί όπου οι Ολλανδοί διέπρεψαν επικρατώντας των αντιπάλων τους με 3-0 για το Nations League.

Η κατάσταση στις τάξεις των άλλοτε κρατερών Γερμανών διατηρείται κάκιστη, με την επίδοση στο παιχνίδι κόντρα στους «Οράνιε» να τους φέρνει χρόνια πίσω, καθώς η ήττα με 3-0 είναι σπάνιο φαινόμενο. Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί είχαν να δεχθούν αντίστοιχου διαμετρήματος ήττα έντεκα ολόκληρα χρόνια, όταν τον Οκτώβρη του 2007 υπέστησαν την συντριβή με το ίδιο σκορ από την Τσεχία.

Η κρίση στην άλλοτε κραταιά ομάδα του Χοακίν Λεβ καλά κρατεί, η ανανέωση δεν έχει πετύχει και τα σύννεφα στις σχέσεις της Ομοσπονδίας με του έμπειρου τεχνικού όλο και πυκνώνουν, λίγους μήνες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Μουντιάλ, μια διοργάνωση που τέσσερα χρόνια πριν τους βρήκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.