ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Έντεκα «άστεγοι» που συνθέτουν μια τρομακτική ομάδα!

Μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρίσκονται χωρίς ομάδα και ψάχνουν ένα καλό συμβόλαιο πριν τελειώσουν την καριέρα τους.

Έντεκα «άστεγοι» που συνθέτουν μια τρομακτική ομάδα!

Κάθε αγωνιστική σεζόν, αρκετοί διάσημοι ποδοσφαιριστές μένουν χωρίς ομάδας είτε από δικιά τους απόφαση είτε λόγω συγκυριών.

Φέτος αρκετά σπουδαία ονόματα, είναι στα… αζήτητα και ψάχνουν απεγνωσμένα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους έντεκα πιο φημισμένους ποδοσφαιριστές που συνθέτουν μια ανταγωνιστική ομάδα που άνετα θα έκανε πρωταθλητισμό.

Όσκαρ Ουστάρι

Ο 32χρονος πλέον τερματοφύλακας με την σπουδαία καριέρα στα ισπανικά γήπεδα, κυκλοφορεί πλέον… ελεύθερος, καθώς δεν συμφώνησε σε νέο συμβόλαιο με την Άτλας. Ο ίδιος θεωρεί πως μπορεί να αποδώσει ακόμα σε τοπ-επιπέδου πρωταθλήματα.

Γκλεν Τζόνσον

Και ποιος δεν θυμάται το δεξί μπακ που έκανε εκπληκτικές χρονιές με την φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Άγγλος αποχώρησε από τους reds για την Στόουκ Σίτι, στην οποία είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν άρεσε στον ίδιο, ο οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει και πλέον ψάχνεται για ένα καλό συμβόλαιο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πατρίς Εβρά

Αν και στα 37 του, ο Γάλλος δείχνει να είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Μπορεί στην Γουέστ Χαμ να μην «έπιασε», ωστόσο πλέον έχει στραφεί στις ομάδες της χώρας του και σύμφωνα με γαλλικά Μέσα, αργά η γρήγορα θα βρει σύλλογο για να συνεχίσει την πλούσια καριέρα του.

Φελίπε Σαντάνα

Και ποιος δεν θυμάται το γκολ του απέναντι στην Μάλαγα που έδωσε την πρόκριση στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πλέον ο Βραζιλιάνος μετά το ανεπιτυχή του πέρασμα από την Ατλέιτκο Μινέιρο βρίσκεται ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την επιστροφή στην Ευρώπη να είναι ο μοναδικός του στόχος

Ζεσούς Γκάμεζ

Ο Ισπανός ήταν στην καλή ομάδα της Μάλαγα υπό τον Πελεγκρίνι, στην συνέχεια πήρε συμβόλαιο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά πλέον μετά την αποχώρηση του από την Νιουκάστλ, δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επιθυμία του είναι να επιστρέψει εκεί που έγινε γνωστός, στην αγαπημένη του Μάλαγα.

Ματιέ Φλαμινί

Έχει αγωνιστεί μόλις 18 φορές στα τελευταία δύο χρόνια. Μπορεί να έχει αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις του, ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει την απόσυρση του, κάτι που σημαίνει πως κάθε πρόταση από ομάδα θα είναι ευπρόσδεκτη.

Αλμπέρτο Ακουιλάνι 

Ο 34χρονος έχει αλλάξει εφτά ομάδες σε εφτά χρόνια, πέρυσι αγωνίστηκε με την Λας Πάλμας και πλέον προπονείται με την Ρόμα, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην άσος της Φιορεντίνα θέλει να βρει όπως έχει δηλώσει ένα καλό συμβόλαιο για να κλείσει την καριέρα του.

Μιγκέλ Βελόσο 

Μπορεί το καλοκαίρι να βρέθηκε κοντά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως δεν προχώρησε η μεταγραφή του, λόγω οικονομικών δυσκολιών των Πορτογάλων. Τελευταία του ομάδα ήταν η Τζένοα και πλέον προπονείται ατομικά για να παραμείνει σε καλή φυσική κατάσταση.

Σαμίρ Νασρί

Ο Γάλλος έχει τιμωρηθεί με 18 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Η ψυχολογία του είναι στα… κάτω, όμως είναι πρόθυμος να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και να αποδείξει πως το όλο θέμα ήταν μια κακή παρένθεση στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Νιλμάρ

Ο χαρισματικός Βραζιλιάνος που έμεινε… ταλέντο, χωρίς να κάνει την σπουδαία καριέρα, έχει πλέον εγκατασταθεί στην χώρα του και συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις. Ωστόσο δεν έχει αποφασίσει αν θα αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας φτάσει τα 34.

Τζουσέπε Ρόσι

Ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές με συνεχόμενους τραυματισμούς είναι ο Ιταλός πρώην επιθετικός της Φιορεντίνα. Στα 31 του πλέον δηλώνει έτοιμος και πιο δυνατός από ποτέ, κάνοντας κάλεσμα στα μεγάλα κλαμπ της Ιταλίας για να του προσφέρουν μια ευκαιρία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ