Γκουαρντιόλα: «Νιώθω νοσταλγία όταν κοιτάζω φωτογραφίες στις οποίες είμαι στην Μπαρτσελόνα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θυμήθηκε τα όσα πέτυχε στην Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας περήφανος για τον εαυτό του και τους τότε ποδοσφαιριστές του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε σε ισπανικό Μέσο για τις ανεκτίμητες στιγμές που έζησε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως πλέον είναι μέρος της ιστορίας των Καταλανών και χαίρεται πολύ για αυτό.

Επίσης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους τότε ποδοσφαιριστές του δείχνοντας πως οι «μπλαουγκράνα» θα είναι πάντα αναπόσπαστο μέλος της ζωής του.

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου. Νιώθω νοσταλγία όταν κοιτάζω φωτογραφίες στις οποίες είμαι εκεί, τόσο χαρούμενος. Θα είναι υπέροχο αν σε 20 χρόνια από τώρα συνεχίζουμε να διαβάζουμε για όσα καταφέραμε. Θα είναι κάτι το οποίο αφήσαμε σαν κληρονομιά. Είμαι πολύ υπερήφανος για ότι καταφέραμε με τους ποδοσφαιριστές μου», ανέφερε.

«Ο σύλλογος πίστευε σε μένα. Ήρθα από τις ακαδημίες της ομάδας και είχαμε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουμε σπουδαίους παίκτες. Είχαμε επίσης και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου», τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ