Σκάβει τον… λάκκο του Λοπετέγκι ο Τόνυ Κρόος

Τριγμών συνέχεια στην Μαδρίτη, αυτή τη φορά με τον Τόνυ Κρόος να βάζει «χέρι» στον τακτικό προσανατολισμό του Τζουλιέν Λοπετέγκι.

Την δυσαρέσκειά του στον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο προπονητής του τόνισε μέσω δηλώσεών του ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνυ Κρόος. Ο έμπειρος χαφ δεν κρύβει τους προβληματισμούς του τόσο για την γενική εικόνα της ομάδας του το τελευταίο διάστημα όσο και για την δική του, τονίζοντας πως ο Τζουλιέν Λοπετέγκι τον χρησιμοποιεί σε λάθος κατ’ αυτόν θέση.

Οι Μαδριλένοι διάγουν μια από τις πιο προβληματικές περιόδους των τελευταίων ετών, με το πρόβλημα στο σκοράρισμα να έχει φέρει μουρμούρα σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένης της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου ο Λοπετέγκι έχει δώσει εσχάτως ρόλο 6αριου στον παραδοσιακά δημιουργικό μέσο, Τόνυ Κρόος. Ο Γερμανός μέσω δήλωσής του τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση με ηρεμία, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και το «καρφάκι» του για τον τρόπο χρησιμοποίησής του από τον προπονητή του.

«Είναι μια πρόκληση να αντιστρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να το καταφέρουμε. Μου αρέσει να ξεκινώ από πίσω, όμως δεν είμαι ο Κασεμίρο», τόνισε ο έμπειρος χαφ περιμένοντας πως η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων να άλλαξε τα μυαλά του προπονητή του και το επόμενο παιχνίδι να τον βρει εκεί όπου πραγματικά μπορεί να προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ