Ετοιμάζουν μποϊκοτάζ οι οπαδοί της Γιούβε

Κοντά σε μια πρωτόγνωρη κίνηση στην ιστορία της ομάδας είναι οι οπαδοί της Γιουβέντους, καθώς σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μποϊκοτάρουν το ταξί στο Μιλάνο για το ντέρμπι με τη Μίλαν.

Οι οπαδοί της Γιουβέντους σκέφτονται να μποϊκοτάρουν το ταξίδι στο Μιλάνο για το ντέρμπι με την Μίλαν, καθώς οι τιμές των εισιτηρίων είναι εξωφρενικές.

Μπορεί να είναι ένα εκ των μεγαλύτερων ντέρμπι στην Ιταλία, παρ’ όλα αυτά, οι οπαδοί της Γιουβέντους εξετάζουν το ενδεχόμενο να μποϊκοτάρουν το ταξίδι στο Μιλάνο για το παιχνίδι με τη Μίλαν, καθώς οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα «τσουχτερές».

Οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου για την μεγάλη αύξηση των εισιτηρίων για τις εντός έδρας αναμετρήσεις, καθώς αντιλήφθηκαν πως η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και στόχους. Η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, σίγουρα βοήθησε σε αυτό, ενώ μεγάλη ήταν και η διάθεση των διαρκείας.

Ενώ λοιπόν τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων είναι ακριβά, αυτά των εκτός έδρας, είναι πανάκριβα, με τους οπαδούς να καλούνται να αγοράσουν εισιτήρια των 75 ευρώ.

Δεν είναι σίγουρο αν γίνει αυτή η κίνηση, πάντως αν συμβεί θα είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που οι οπαδοί της Γιούβε δε θα ακολουθήσουν την ομάδα τους σε εκτός έδρας παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ