Γκαρσιά: «Προπονητής στη Λάτσιο; Ποτέ!»

Πιστός στη Ρόμα δηλώνει ο Ρούντι Γκαρσιά, που δε θα προπονούσε ποτέ στη Λάτσιο.

Μπορεί να βρίσκεται πλέον στη Μαρσέιγ, παρ’ όλα αυτά ο Ρούντι Γκαρσία ήταν ξεκάθαρος, όσον αφορά πιθανή επιστροφή του στην Ιταλία, τονίζοντας πως δε θα προπονούσε ποτέ τη Λάτσιο.

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Λάτσιο, ανέφερε τους λόγους που δε θα προπονούσε ποτέ τους «μπιανκοτσελέστι», ενώ εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που έφυγε από τη Ρόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 54χρονος προπονητής

«Είμαι και θα είμαι πάντα Ρωμαϊκός. Εφόσον τα πράγματα μένουν εντός αγωνιστικού χώρου. Λάτσιο και Ρόμα είναι εχθροί στο χορτάρι, όχι έξω από αυτό. Δεν είναι πόλεμος».

Σχετικά με το αν θα προπονούσε τη Λάτσιο: «Όχι, ποτέ. Στη Ρώμη υπάρχει μόνο μια ομάδα για εμένα, ακόμα και αν η Λάτσιο αξίζει τον ίδιο σεβασμό, πήρα ένα άλλο μονοπάτι και δε μπορώ να το αγνοήσω».

Για τη σχέση του με τον Τότι και το άδοξο αντίο από την ομάδα της Ρόμα: «Δε θέλω να γίνω κυνικός, αλλά δε γνωρίζω καλύτερη λέξη. Είναι ταύρος. Όλοι γνωρίζουμε πότε άρχισαν τα προβλήματα στη Ρόμα. Στο τέλος της σεζόν, μετά το ντέρμπι που επιβεβαίωσε πως θα τερματίσουμε στη δεύτερη θέση, είπα για το χάσμα απέναντι στη Γιουβέντους και την αδυναμία μας να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Από εκείνο το σημείο τελείωσε. Δε ξέρω ποιος αποφάσισε τη μοίρα μου και δε με νοιάζει. Γνωρίζω μόνο πως οι επαφές με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, είχαν ξεκινήσει πριν αποχωρήσω. Δεν υπήρξε ιδιαίτερος σεβασμός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ