Η Μπαρτσελόνα τιμωρεί τους Ροναλντίνιο και Ριβάλντο

Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές των Καταλανών έχουν εκφράσει την στήριξη τους στον ακροδεξιό υποψήφιο Μπολσονάρο στη Βραζιλία, κάτι που δεν βλέπουν με καλό μάτι στην Μπαρτσελόνα!

Η θέση του Ροναλντίνιο υπέρ του Ζαΐρ Μπολσονάρο ως μελλοντικού προέδρου της Βραζιλίας δεν ήχησε καλά στα αυτιά των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι είναι έτοιμοι να πάρουν δραστικά μέτρα και να δείξουν την αντίθεση τους , την ίδια στιγμή που ένας άλλος θρύλος της ομάδας, ο Ριβάλντο, υποστηρίζει τις ίδιες ακραίες απόψεις.

Η Μπαρτσελόνα θέλοντας να τους τιμήσει για τους παρουσία τους στην ομάδα τους είχε προσφέρει ρόλο πρεσβευτή, ωστόσο πλέον σκέφτεται σοβαρά να τους πάρει πίσω το αξίωμα.

Σε πρώτη φάση οι Μπλαουγκράνα , αποφάσισαν να μειώσουν την παρουσία και των δύο σε εκδηλώσεις και διοργανώσεις των παλαίμαχων. Ενώ να αναφέρουμε πως ειδικά ο Ροναλντίνιο αμείβεται αδρά για να δίνει το παρών στα διάφορα «happenings» των Καταλανών. Ένας ρόλος που ελάχιστα διαφέρει από τον αντίστοιχο που έχει και ο Ριβάλντο, ο οποίος συνεργάζεται τακτικά με την ομάδα Legends.

Πλέον αναμένεται να δούμε και την αντίδραση των δύο Βραζιλιάνων, καθώς σε περίπτωση που δηλώσουν μετάνοια θα αλλάξει και η στάση της Μπαρτσελόνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ