ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η απόλυτη σύγκριση: Big3 Μπαρτσελόνα vs Big3 Ρεάλ Μαδρίτης (stats)
Νέο σκάνδαλο απιστίας για τον Νεϊμάρ!
Ο Μπαπέ φλερτάρει με ρεκόρ που δεν μπόρεσε να σπάσει ο Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης
To σχέδιο της Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή της δεκαετίας
Έκλεισε το θέμα στόπερ η Ρεάλ Μαδρίτης – Συμφώνησε με το αστέρι της
Δημοσκόπηση ALCO: To 50% ζητά πρόωρες εκλογές – Εκτόξευση για «Πλεύση Ελευθερίας»
Εκρέμ Ιμάμογλου: Στο κρατητήριο ο βασικότερος πολιτικός αντίπαλος του Ερντογάν
«Η Πισπιρίγκου έβριζε και απειλούσε τους δικαστές μετά την απόφαση»
Ράδιο Αρβύλα: Πλησιάζει το φινάλε – Το ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης (vid)
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την έδρα της Ελλάδας στα προκριματικά του Mundial
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τη διάγνωσή της με τη νόσο του Crohn
Άγριο ξέσπασμα Φραγκολιά σε Σολωμού: «Πρέπει να λύσεις τα θέματά σου με τους άντρες» (vid)
Το ιλιγγιώδες χρηματικό ποσό που πλήρωσε η Χριστοπούλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου (vid)
Τάνια Μπρεάζου: «Δεν είχαμε να φάμε αλλά ήμουν ευτυχισμένη» (vid)
O Φλόριαν Βιρτζ πήρε οριστικές αποφάσεις – Τότε θα φύγει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Ιγκουαΐν: “Τρομερός προπονητής ο Σάρι – Γι’ αυτό διάλεξα Μίλαν και όχι Τσέλσι”

Το προπονητικό επίπεδο του Σάρι εξήρε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν σε συνέντευξή του, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που τον οδήγησε να υπογράψει στη Μίλαν και όχι στην Τσέλσι.

Ιγκουαΐν: “Τρομερός προπονητής ο Σάρι – Γι’ αυτό διάλεξα Μίλαν και όχι Τσέλσι”

Στην έκτη σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται αισίως ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει φορέσει τη φανέλα τριών μεγάλων ομάδων της χώρας (Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν) μέσα σε αυτό το διάστημα, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν (21/10, 21:30), ο Αργεντινός φορ έδωσε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport”. Ο 31χρονος ανέφερε πως ο Μαουρίσιο Σάρι ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε και τον συνέκρινε με τον Τζενάρο Γκατούζο της Μίλαν. Ακόμη, τόνισε πως υπέγραψε στους “Ροσονέρι” και όχι στην Τσέλσι, καθώς τον ήθελαν πολύ στο Μιλάνο, ενώ στους “Μπλε” ήταν μόνο απαίτηση του προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου στράικερ:

“Ο Μαουρίσιο Σάρι ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Έδειξα όλες τις δυνατότητές μου. Νομίζω μοιάζει με τον Γκατούζο. Θέλουν και οι δύο να κερδίζουν και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Βελτιωνόμαστε, πιστεύω ότι τώρα δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ επειδή ο Γκατούζο βρήκε τη σωστή τακτική ισορροπία.

Στην Τσέλσι μόνο ο Σάρι με ήθελε. Στη Μίλαν με ήθελαν όλοι, ενώ στο Λονδίνο με ήθελε μόνο ο προπονητής. Η Μίλαν επέμεινε να με αποκτήσει, ο Έλιοτ μου έκανε μια εξαιρετική πρόταση και οι Λεονάρντο, Μαλντίνι και Γκατούζο ξέρουν πολύ καλά την ομάδα. Εκτίμησα ιδιαίτερα την προσέγγισή τους κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.”

Τη φετινή σεζόν ο Ιγκουαΐν μετράει 6 γκολ και 1 ασίστ σε 7 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Μίλαν, ενώ στο Μουντιάλ αγωνίστηκε 3 φορές με την εθνική Αργεντινής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ