ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Μάρτιν Όντεγκααρντ: Ξεχασμένος κάπου στην… Ολλανδία

Που βρίσκεται πλέον το παιδί θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης και τι ήταν αυτό που δεν τον άφησε να αναδείξει τις ικανότητες του;

Μάρτιν Όντεγκααρντ: Ξεχασμένος κάπου στην… Ολλανδία

Ήταν Ιανούαριος του 2015 όταν η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού τότε Μάρτιν Όντεγκααρντ, ο οποίος είχε στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του κάνοντας ντεμπούτο στο νορβηγικό πρωτάθλημα αλλά και με την Εθνική ομάδα της χώρας του μόλις σε ηλικία 15 ετών.

Αρκετά μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης σφάχτηκαν για να τον αποκτήσουν, ωστόσο ο μικρός δελεάστηκε με τα όσα του είπαν οι άνθρωποι της “βασίλισσας” και αποφάσισε να ξεκινήσει το όνειρο του από την Ισπανία, αν και ο ίδιος δήλωνε φίλαθλος της Λίβερπουλ.

Όλα τα φώτα έπεσαν πάνω του καθώς οι ικανότητες του και το ταλέντο του γινόντουσαν ευδιάκριτα παρακολουθώντας τον στις προπονήσεις.

Ωστόσο η πρώτη στραβή έγινε λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του. Οι «μερένχες» είχαν υποσχεθεί στον Νορβηγό πως θα προπονείται με την πρώτη ομάδα, κάτι που δεν συνέβη καθώς ο Ζιντάν αποφάσισε πως πρέπει πρώτα να πάρει ευκαιρίες με την Καστίγια, κάτι που δεν ήχησε καλά στα αυτιά του ποδοσφαιριστή.

Ο Όντεγκααρντ είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και με την πρώτη ομάδα των «μερένχες» σε ηλικία 16 ετών και 5 μηνών στην νίκη της Ρεάλ επί της Χετάφε με το εμφατικό 7-3 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα ματς αδιάφορο, αλλά αρκετά σημαντικό για τον ίδιο. Τότε από τον αγωνιστικό χώρο είχε αποχωρήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον πιτσιρικά να παίρνει τη θέση του.

Οι διοικούντες της “βασίλισσας” ωστόσο αποφάσισαν πως το καλύτερο για την καριέρα του Νορβηγού θα ήταν να αγωνιστεί για τουλάχιστον ένα χρόνο σε ομάδα μικρότερου βεληνεκούς, έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Έτσι και έγινε, καθώς τον Γενάρη του 2017 αποχώρησε για την Ολλανδία και την Χέρενφεεν, στην οποία δόθηκε με την μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο.

Τα πράγματα όμως δεν πήραν την ρότα που ο ίδιος και οι άνθρωποι της Ρεάλ περίμεναν, καθώς δεν κατάφερε να βρει ρόλο στην ομάδα ενώ σε όσες αναμετρήσεις πήρε ρόλο βασικού, έδειχνε αρκετά… ατομιστής με τις κινήσεις του, κάτι που έγινε αντιληπτό από τους Ολλανδούς.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε πίσω στην Ρεάλ για να… φύγει εκ νέου με την μορφή δανεισμού για την Φιτέσε.

Οι Ισπανοί δείχνουν πως έχουν πάψει να πιστεύουν στο ταλέντο του Νορβηγού και πλέον περιμένουν να τελειώσει το συμβόλαιο του για να τον… ξεφορτωθούν, με την χρηματιστηριακή του αξία να έχει πέσει στα… 4 εκατ. ευρώ.

Τα ισπανικά Μέσα αλλά και άνθρωποι των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης ρίχνουν όλο το φταίξιμο στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, καθώς υποστηρίζουν πως ο χαρακτήρας του Νορβηγού δεν τον άφησε να εξελίξει τις όποιες ικανότητες του, την στιγμή που οι κοντινοί του άνθρωποι τον είχαν πείσει πως είναι… ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Ωστόσο σε ηλικία 19 ετών μπορεί ακόμα να κάνει το μεγάλο «restart». Χρόνο έχει, διάθεση όμως;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ