Μπεγερίν: «Έφερε τη νοοτροπία νικητή πίσω στην Άρσεναλ ο Έμερι»

Τον προπονητή του, Ουνάι Έμερι, αποθέωσε ο Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος τόνισε πως ο Ισπανός έφερε πίσω στην Άρσεναλ τη νοοτροπία νικητή.

Ως τον προπονητή που έφερε τη νοοτροπία νικητή πίσω στην Άρσεναλ χαρακτήρισε τον Ουνάι Έμερι ο Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος τόνισε ότι χρωστάει πάρα πολλά στον Αρσέν Βενγκέρ.

«Είναι δύο προπονητές με διαφορετικό τρόπο σκέψης και δουλειάς. Είναι τρομεροί προπονητές που βοηθούν τους παίκτες να βελτιωθούν», είπε ο Ισπανός αμυντικός στο «Premier League Today» και έπειτα μίλησε για τον Αλσατό τεχνικό.

«Υπό τον Βενγκέρ έγινα ο παίκτης που είμαι σήμερα, γιατί αυτός με υπέγραψε όταν ήμουν 16 χρονών. Του χρωστάω πολλά και όσα χρόνια είμαι εδώ με έβαζε να αγωνίζομαι ακόμα και όταν ήμουν πολύ νέος. Αυτά είναι πράγματα που τα χρωστάς σε κάποιον», τόνισε ο Μπεγερίν, ενώ για τον Έμερι ανέφερε:

«Το καινούργιο τεχνικό τιμ είναι πολύ καλό. Έχουμε ανθρώπους που αναλύουν λεπτομερώς τα παιχνίδια και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να τους ακούμε για να βελτιωθούμε. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό. Ο Έμερι έχει φέρει μια νοοτροπία νικητή και σκληρής δουλειάς μέσα στα αποδυτήρια. Θέλει να μας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς και να δείξουμε βελτίωση σιγά σιγά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ