Κλοπ: «Nations League, η πιο ανούσια διοργάνωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο»!

Ξέσπασε κατά του Nations League ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, χαρακτηρίζοντας το μια ανούσια διοργάνωση που έχει κουράζει χωρίς λόγο τους ποδοσφαιριστές!

Κάθετα αντίθετος με τη διεξαγωγή του Nations League είναι ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Χάντερσφιλντ.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως η νέα διοργάνωση της UEFA είναι εντελώς ανούσια και ουσιαστικά απειλεί να «κάψει» τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν βρίσκουν χρόνο ξεκούρασης.

«Εσείς θέλετε όπερα κάθε βράδυ ή κάθε δύο μήνες; Μου αρέσουν οι μεγάλες διοργανώσεις όμως από κάποιο σημείο και έπειτα, θα πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα προς τα πίσω.Το Nations League είναι μία καλή ιδέα, για άλλο όμως άθλημα, αφού στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για να διεξαχθεί. Δεν θέλεις να βλέπεις τον Άντονι Τζόσουα να μάχεται κάθε βράδυ. Κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό», δήλωσε αρχικά ο Κλο και πρόσθεσε:

«Άλλα σπορ, όπως το αμερικανικό ποδόσφαιρο για παράδειγμα, έχουν ένα πραγματικό διάλειμμα για τους αθλητές. Στο μπάσκετ υπάρχει η καλοκαιρινή λίγκα (summer league). Μόνο στο ποδόσφαιρο έχουμε το Nations League. Όλοι θέλουν τις μεγάλες διοργανώσεις όπου μπορείς να υποβιβαστείς, να προβιβαστείς, να διεκδικήσεις κάτι. Μου αρέσουν και μένα οι διοργανώσεις αλλά κάποιος θα πρέπει να σκεφτεί πως έχουμε να κάνουμε με παίκτες που θέλουν ξεκούραση. Θεωρώ λοιπόν πως έχουμε να κάνουμε με την πιο ανούσια διοργάνωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ