Μπουφόν: «Είπαν ότι είμαι ένας… γέρος και για αυτό δεν επέστρεψα στην εθνική»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν επέστρεψε ποτέ στην εθνική ομάδας της χώρας του!

Μετά από τον αποκλεισμό από την Σουηδία, ο εμβληματικός αρχηγός της εθνικής Ιταλίας, αποφάσισε να αποσυρθεί από την «σκουάντρα τζούρα».

Ωστόσο, μετά από λίγους μήνες ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας τον παρακάλεσε να επιστρέψει για τα φιλικά κάτι που αποδέχτηκε ο έμπειρος γκολκίπερ.

Στην συνέχεια όμως πήρε την απόφαση πίσω και με δηλώσεις του αποκάλυψε πως λόγο κάποιον απρεπών σχολίων αναγκάστηκε να αποχωρήσει οριστικά από την εθνική ομάδας της χώρας του.

«Μετά από εκείνο το παιχνίδι με τη Σουηδία στα μπαράζ, ο Ντι Μπιάτζιο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να παίξω στα δύο φιλικά που θα έδινε η εθνική ομάδα. Του απάντησα θετικά από σεβασμό λόγω και της ισχυρής φιλίας μας, αλλά άκουσα σχόλια ότι είμαι ένας γέρος που… δεν αφήνει τη θέση του και είναι γαντζωμένος στην εθνική ομάδα. Από περηφάνια και αξιοπρέπεια, πήρα πίσω την απόφασή μου και δεν επέστρεψα. Ο Μαντσίνι με κάλεσε και με ρώτησε αν θα μπορεί να με υπολογίζει σε περίπτωση ανάγκης, ωστόσο, υπάρχουν ο Ντοναρούμα, ο Περίν, ο Σιρίγου, ο Κράνιο, ο Μέρετ… Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω…» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ