Ανατροπή με Ραμπιό στην Παρί!

Ο Αντριέν Ραμπιό σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, πάρα τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Αντριέν Ραμπιό είναι από τα καυτά ονόματα στην μεταγραφική αγορά καθώς αρκετά μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι δύο από τους διεκδικητές του Γάλλου.

Μπορεί στην αρχή της σεζόν να ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο Ραμπιό θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Γαλλίας το ερχόμενο Ιανουάριο ή το αργότερο το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο τα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του στους Παριζιάνους φαίνεται πως πήραν διαφορετική τροπή.

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Γαλλία ο 23χρονος μέσος έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την Παρί για την ανανέωση του συμβολαίου του για τρία ακόμη χρόνια.

Μεγάλο ρόλο στο αν επέλθει συμφωνία θα παίξει και το αν οι Παριζιάνοι δεχτούν τους οικονομικούς όρους που βάζει η πλευρά του Γάλλου, ο οποίος θέλει να σιγουρευτεί πως θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ