Η Ρεάλ θα είναι καλύτερη χωρίς Κριστιάνο ; Ας γελάσω

Υπάρχουν άνθρωποι που πίστεψαν πως η Ρεάλ θα ήταν καλύτερη χωρίς τον Κριστιάνο και ο Γιάννης Σταθόπουλος δεν ξέρει αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει.

Είναι πραγματικά να απορείς με ορισμένος ανθρώπους. Σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τόσο μεγάλος σύλλογος που δεν θα σταματούσε η ζωή της στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο το να ισχυρίζεσαι ότι μια ομάδα θα έχανε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και ταυτόχρονα θα ήταν καλύτερη χωρίς αυτόν, αγγίζει την παράνοια.

Σίγουρα η φυγή του Πορτογάλου θα έδινε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να λάμψουν. Για να φτάσουν να έχουν την ίδια διάρκεια με τον Κριστιάνο θα πρέπει να έχουμε το ίδιο άστρο. Πόσοι ποδοσφαιριστές υπάρχουν με τη διάρκεια του παίκτη της Γιουβέντους και δη στο ρόστερ της Ρεάλ ; Στην πράξη φάνηκε πως δεν υπάρχει κανένας στη Μαδρίτη.

Ο Κριστιάνο έκανε την επιλογή του, πάει, έφυγε, αποτελεί παρελθόν. Στη «Βασίλισσα» έκαναν επίσης την επιλογή τους. Ο Εντέν Αζάρ παρακαλούσε να πάει στη Ρεάλ, αλλά ο κύριος Πέρεθ…δεν έβγαινε στο τηλέφωνο.

Τα στοιχήματα είναι ωραία όταν σε πάνε ταμείο…

Πριν λίγο καιρό ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσίασε τα σχέδια του για το «νέο Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αν αυτός είναι ο λόγος της μη ενίσχυσης της τότε θα έπρεπε να το ξέρει ο φίλαθλος της Ρεάλ. Αντίθετα όλο το καλοκαίρι τα ΜΜΕ που είναι κοντά στη «Βασίλισσα» μιλούσαν για την απελευθέρωση του Μπέιλ και πως «ο Μπενζεμά σκοράρει γιατί δεν χρειάζεται να παίζει για άλλον παίκτη».

Αυτά ήταν ωραία στην αρχή,αλλά όπως όλα τα πυροτεχνήματα, κράτησαν λίγο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντικατέστησαν μια τεράστια προσωπικότητα, μια μηχανή τον γκολ με τον…κανένα. Όσο για τον πάγκο; Έφυγε ο Ζιντάν για να έρθει ένας άνθρωπος μόνο και μόνο γιατί είχε την στήριξη του Σέρχιο Ράμος.

Αν ξέρετε κάποιον που πίστευε πως η Ρεάλ δεν θα αντικαθιστούσε τον Κριστιάνο και θα ήταν καλύτερη από πριν, χτυπήστε τον στην πλάτη και γελάστε μαζί του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ