Μοράτι: «Η Ίντερ πάντα θα πρέπει να κυνηγάει το πρωτάθλημα»

Αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του εμφανίστηκε το πρώην μεγάλο αφεντικό της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι που μίλησε για όλα και για την μεγάλη αγάπη του, την Ίντερ.

Ο Μάσιμο Μοράτi είναι αρνητικός στο να ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά της Ίντερ, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του. Ο πρώην ιδιοκτήτης της Ίντερ απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί εκ νέου με τα διοικητικά της ομάδας.

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή «Radio Sport’s» είπε μεταξύ άλλων:

Για το αν θα εμπλακεί εκ νέου στα διοικητικά της Ίντερ: «Είμαι φίλαθλος και σίγουρα απολαμβάνω αυτόν τον ρόλο. Η Ιντερ δεν χρειάζεται ένα άτομο το οποίο ανήκει στο παρελθόν».

Για το χθεσινό ντέρμπι απέναντι στην Mίλαν και τον Ικάρντι: «Για τους φιλάθλους, αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για την νίκη. Ο Ικάρντι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και διαρκώς συγκεντρωμένος. Ήταν πραγματικά ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Χτες, σκέφτηκα κάποια στιγμή την ομάδα της Ίντερ που έκανε το τρεπλ. Θα μπορούσα να πω ότι, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».

Για την πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Ίντερ: «Η Ιντερ πάντα ξεκινά με την ιδέα ότι είναι πιθανή η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η χτεσινή νίκη, μας έκανε να καταλάβουμε ότι έχουμε την δυνατότητα. Ωστόσο, η υπόθεση είναι δύσκολη, καθώς η Γιουβέντους παραμένει ιδιαίτερα ισχυρή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ