Μπουφόν: «Από τους καλύτερους στον κόσμο ο Εμπαπέ»

Αισιόδοξος για το μέλλον του συμπαίχτη του φαίνεται πως είναι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τις δηλώσεις που παραχώρησε στο Canal+.

Για τον συμπαίχτη του στην Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ, μίλησε με καλύτερα λόγια ο έμπειρος Ιταλός τερματοφύλακας εκφράζοντας την άποψη του πως ο νεαρός μπορεί να γραφτεί στην ιστορία του αθλήματος.

«Αν διατηρήσει την επιθυμία του για να είναι το νούμερο ένα, να είναι πρωταθλητής και την επιθυμία του για να δουλέψει με στόχο τη βελτίωση, τότε τον περιμένει μια απίστευτη καριέρα μπροστά του. Και όταν λέω απίστευτη, εννοώ μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία.»

May 9, 2017 – Turin, ITALY – Uefa Champions League semifinal Juventus v Monaco..Kylian Mbappe of Monaco and Gianluigi Buffon of Juventus at Juventus Stadium in Turin, Italy on May 9, 2017. Champions League: Juventus v Monaco PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY – ZUMAn230 20170509_zaa_n230_518 Copyright: xMatteoxCiambellix
May 9 2017 Turin Italy UEFA Champions League Semi-finals Juventus v Monaco Kylian Mbappe of Monaco and Gianluigi Buffon of Juventus AT Juventus Stage in Turin Italy ON May 9 2017 Champions League Juventus v Monaco PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY ZUMAn230 20170509_zaa_n230_518 Copyright

«Το να διατηρείς όμως την ψυχολογία σου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο καθώς είναι ακόμα πολύ μικρός και πρέπει να το κάνει για τα επόμενα 15 χρόνια. Το να έχεις καθαρό το μυαλό σου για τόσο μεγάλο διάστημα δεν είναι εύκολο. Απαιτεί τεράστια ποσότητα ενέργειας. Ωστόσο, του το έχω πει αυτό γιατί ξέρω πως μπορεί να το κάνει. Έχει τη δύναμη για να το κάνει.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ