Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ξινίζει» ο Ραϊόλα με τους Ρωμαίους
Home Page

«Ξινίζει» ο Ραϊόλα με τους Ρωμαίους

Ο ιταλικός σύλλογος δεν δείχνει μεγάλη ζέση για τον Ολλανδό επιθετικό, αποτέλεσμα αυτού ο γνωστός μάνατζερ να προγραμματίζει «στροφή» στο μέλλον του παίκτη.

23.10.2018 | 18:30

Πριν λίγους μήνες ο νεαρός Τζάστιν Κλάιφερτ αποκτήθηκε από την Ρόμα έναντι 19 εκατομμυρίων ευρώ με την προοπτική του ιταλικού πρωταθλήματος να ανοίγεται μπροστά του την ώρα που η Ολλανδία έμοιαζε πολύ λίγη για το ταλέντο του. Παρόλα αυτά, οι «Τζιαλορόσι» μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιήσει ελάχιστα τον νεαρό επιθετικό, αποτέλεσμα αυτού ο μάναζτέρ του, Μίνο Ραϊόλα να σκέφτεται σοβαρά να ζητήσει τον δανεισμό του πελάτη του, με σκοπό ο τελευταίος να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που «δικαιούται».

Από το ξεκίνημα της σεζόν, ο 19χρονος έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές με την νέα του ομάδα, την μία μονάχα εξ’ αυτών ως βασικός, με τον Ντι Φραντζέσκο να δείχνει πως ακόμη δεν εμπιστεύεται τον ποδοσφαιριστή του αφήνοντάς τον σε δεύτερη μοίρα έναντι των συμπαικτών του στην επιθετική γραμμή. Είναι σαφές πως αν ο Ιταλός μάνατζερ καταφέρει να πάρει το «οκ» από την Ρόμα, οι επίδοξοι ενδιαφερόμενοι θα εμφανιστούν,καθώς το ταλέντο του Ολλανδού ξεχειλίζει! Για την ώρα, ο Κλάιφερτ συνεχίζει να προσπαθεί περιμένοντας πως ο προπονητής του θα του δώσει νέες ευκαιρίες να αποδείξει πραγματικά τι αξίζει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version