ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Στο τέλος… δεν χάνουν οι Γερμανοί (vid)

Μετά από ένα τρομερό ματς, με δύο ανατροπές και 6 γκολ, ο Γιοέλιντον με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στη Χόφενχαϊμ (3-3) στην αναμέτρηση κόντρα στη Λυών.

Στο τέλος… δεν χάνουν οι Γερμανοί (vid)

Ματς διαφήμισης του ποδοσφαίρου ήταν αυτό που εξελίχθηκε στη Γερμανία. Χόφενχαϊμ και Λυών μετά από έναν αγώνα με 2 ανατροπές, 6 γκολ και με ισοφάριση στις καθυστερήσεις, παρέδωσαν ένα χορταστικό 3-3 και μοιράστηκαν από 1 βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό μετά από προσπάθεια του Τραορέ. Δέκα λεπτά αργότερα οι Γερμανοί απείλησαν κι αυτοί, αλλά το σουτ του Μπίτσακτσιτς σταμάτησε στον Λόπες. Στο 20′ ο Μπελφοντίλ προσπάθησε να σκοράρει αλλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ.Μετά από 7 λεπτά οι “Λιονέ” άνοιξαν το σκορ. Μετά από τραγική συνεννόηση και λάθος στην άμυνα της Χόφενχαϊμ, ο Τραορέ επωφελήθηκε και πλάσαρε για το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 33′ ο Κράμαριτς με χαμηλό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα του. Έξι λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μπελφοντίλ δεν κατάφερε ξανά να χριστεί σκόρερ, καθώς ο Λόπες τον σταμάτησε εντυπωσιακά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο 47΄ο Ντεμίρμπαϊ έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Κράμαριτς αφού κοντρόλαρε ανενόχλητος νίκησε με ωραίο σουτ τον Λόπες για το 2-1. Το επόμενο 10λεπτο άνηκε στους Γερμανούς, καθώς σπατάλησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ντεμίρμπαϊ στο 54′ και Καντεράμπεκ στο 57′. Τότε πήρε τη σκυτάλη η Λυών. Στο 59′ ο Τετέ γύρισε τη μπάλα στον Ντομπελέ και αυτός την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2 και στο 67′ ο Ντεπάι βγήκε απέναντι από τον Μπάουμαν και με ωραίο πλασέ ανέτρεψε την κατάσταση για την ομάδα του σημειώνοντας το 2-3. Έκτοτε οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία και κυνήγησαν την ισοφάριση. Στο 70′ ο Κράμαριτς προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Λόπες, αλλά ο  Γάλλος ήταν εκεί και σταμάτησε τον Κροάτη από το να πετύχει χατ – τρικ. Στο τελευταίο 10λεπτο οι Γερμανοί σπατάλησαν ακόμα δύο ευκαιρίες, με τον κεραυνό του Ακπογκούμα (83′) και την κεφαλιά του Φογκτ (88′) να φεύγουν άουτ. όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στις καθυστερήσεις, ο Γιοέλιντον, που είχε περάσει νωρίτερα στο ματς, τροφοδοτήθηκε την κατάλληλη στιγμή από τον Σουλτζ και με ωραίο σουτ έκανε το 3-3 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ