Ασύλληπτο ρεκόρ του Φάμπρεγκας στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο Ισπανός μέσος έχει χτίσει τον δικό του μύθο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, αναγκάζοντας - αν και αρκετά φιλόδοξο - ον Ράιαν Γκιγκς να... ανησυχεί.

Ο Ισπανός χαφ τα τελευταία χρόνια – αν και πάντα αυτό ήταν το βασικό του στοιχείο – έχει εξελιχθεί σε ιδανικό πασέρ για την Τσέλσι, σερβίροντας έτοιμα τέρματα στους συμπαίκτες του κάνοντας εύκολη την δουλειά τους. Η παρουσία του 31χρονου πλέον Σεσκ Φάμπρεγκας κρατά συνολικά 12 χρόνια στο Νησί, με τις Άρσεναλ και Τσέλσι να τον έχουν υπό την σκέπη τους, «καμαρώνοντάς» τον για τα κατορθώματά του, τα οποία και δεν είναι λίγα.

Οι επιδόσεις του έμπειρου μέσου στην δημιουργία εντυπωσιάζουν, καθώς έχει φθάσει αισίως τις 111 τελικές πάσες στην Αγγλία κατέχοντας την 2η θέση στην σχετική λίστα της Πρέμιερ Λιγκ, όντας πίσω μονάχα από τον ασυναγώνιστο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός με 162 ασσίστ παραμένει εδώ και χρόνια μόνος πρώτος στην συγκεκριμένη κατηγορία, ωστόσο ο Φάμπρεγκας αναλογικά με τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έναντι του προαναφερόμενου κατέχει καλύτερο μέσο όρο, σπάζοντας το φράγμα των 100 τελικών πασών σε 293 παιχνίδια.

Η συμβολή του Ισπανού στο παιχνίδι της Τσέλσι τα τελευταία χρόνια είναι ουσιαστική, με όσους προπονητές έχουν περάσει από τους «Μπλε» να του δίνουν την ευχέρεια να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα… να πασάρει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ