ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

No Αζάρ; No problem! (vids)

Έλειπε ο Αζάρ και χόρευε...η υπόλοιπη Τσέλσι! Οι «μπλε»πέρασαν άνετα (4-0) από την έδρα της Μπέρνλι παρά την απουσία του Βέλγου σούπερ σταρ και έμειναν στο -2 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

No Αζάρ; No problem! (vids)

Η απουσία του Εντέν Αζάρ σε τέτοια παιχνίδια πέρσι ίσως και να στοίχιζε στην Τσέλσι. Όχι, όμως, φέτος. Ο Μαούριτσιο Σάρι έχει φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα που λειτουργεί πολύ καλά ακόμα και χωρίς τον σούπερ σταρ της. Ο Ρος Μπάρκλεϊ μπήκε στα… παπούτσια του Βέλγου άσου (1 γκολ και 2 ασίστ) και οδήγησε τους «μπλε» σε μια εμφατική νίκη (4-0) στην έδρα της Μπέρνλι, που τους φέρνει ξανά στο -2 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ! Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με γκολ για τον Άγγλο μέσο, βρίσκει ρυθμό και ο Μοράτα.

Βρήκε δίχτυα κι έχασε ένα κάρο ευκαιρίες ο Μοράτα

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό στο ξεκίνημα, με την Μπέρνλι να πιέζει αρκετά στην αρχή. Η Τσέλσι, όμως, ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ στο 12′. Ο Μπάρκλεϊ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Μοράτα έβαλε το κεφάλι του και άλλαξε πορεία στην μπάλα, με τον Χαρτ να εκτινάσσεται και να αποκρούει στη γωνιά του. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες τέσσερα λεπτά αργότερα με το διαγώνιο σουτ του Μπρέιντι να περνάει λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 21′ «άγγιξαν» το 1-0. Κάθετη του Μοράτα στον Γουίλιαν, το πλασέ του οποίου κατέληξε στο δοκάρι του Χαρτ. Ό,τι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος σ’ εκείνο το σημείο το πέτυχε ο Ισπανός επιθετικός μόλις ένα λεπτό αργότερα, εκμεταλλευόμενος την υπέροχη κάθετη πάσα του Μπάρκλεϊ και πλασάροντας υποδειγματικά για το 1-0.!

Ο Μοράτα έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 38′, όμως το πλασέ του μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο εκτός, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χαρτ σταμάτησε εντυπωσιακά τον Ισπανό σε τετ α τετ. Το 1-0 με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο ήταν απολύτως δίκαιο, με την Μπέρνλι να ξεκινάει δυναμικά, αλλά να «πέφτει» σε απόδοση όσο περνούσε η ώρα και την Τσέλσι να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

«Ζωγραφιές» από Μπάρκλεϊ και Γουίλιαν «κλείδωσαν» τη νίκη

Η ομάδα του Μαούρίτσιο Σάρι ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με την κεφαλιά του Μοράτα στο 56΄να περνάει ελάχιστα άουτ. Μόλις ένα λεπτό αργότερα η Τσέλσι βρήκε το δεύτερο γκολ που τόσο έψαχνε. Μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση ο Καντέ πάσαρε στον Μπάρκλεϊ, κι εκείνος με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε για δεύτερη φορά στη βραδιά τον Χαρτ! Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Άγγλου μέσου στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με τους «μπλε».

Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 63′ πέτυχαν και τρίτο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Ο Γουίλιαν συνέκλινε, σε μια γνωστή του κίνηση, και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Χαρτ για το 3-0! Μάλιστα στο 78′ θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα, με το πλασέ του Ζιρού να περνάει ελάχιστα άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λόφτους-Τσικ οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Άγγλος μέσος, ωστόσο αποδείχθηκε πεισματάρης και στο 92′ βρήκε το γκολ που τόσο ήθελε, σκοράροντας από κοντά μετά από αρκετές κόντρες στην περιοχή.

Το τελικό 4-0 έφερε την Τσέλσι επέκτεινε το αήττητο σερί της Τσέλσι στα 10 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και την έφερε στους 24 βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Από την άλλη η Μπέρνλι ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και έμεινε στους μόλις 8 βαθμούς και την 15η θέση.

Μπέρνλι (Στον Ντάις): Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Κορκ (73′ Γουέστγουντ ), Ντεφούρ, Μπρέιντι, Γκούντμουντσον, Χέντρικ (65′ Μπαρνς), Βόουκς (59′ Γουντ).

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο (78′ Φάμπρεγκας), Μπάρκλεϊ, Πέδρο (29′ Λόφτους-Τσικ), Γουίλιαν, Μοράτα (74′ Ζιρού).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ