Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επικές δηλώσεις Σολάρι: “Το σχέδιό μου είναι απλό, θα παίξουμε με δύο @αρχιδι@” (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Επικές δηλώσεις Σολάρι: “Το σχέδιό μου είναι απλό, θα παίξουμε με δύο @αρχιδι@” (vid)

Ξεκίνησε να "ντοπάρει" τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης ο νέος προπονητής του συλλόγου, Σολάρι.

30.10.2018 | 18:32

Βλέποντάς τον σου δίνει την εντύπωση ενός τύπου χαλαρού. Άνετου. Δεν ξέρει τι θα πει πίεση. Όμως, ο Σαντιάγκο Σολάρι ξεκίνησε με… ζόρικες δηλώσεις στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζουλιέν Λοπετέγκι έφυγε… νύχτα και ο παλαίμαχος παίκτης της “βασίλισσας” τον αντικατέστησε. Για την ώρα. Δεν είναι μόνιμος, αλλά υπηρεσιακός. Ωστόσο, στόχος του είναι να φέρει και πάλι την ψυχολογία των νικητών στα αποδυτήρια των “μερένχες”.

Και το έδειξε με το… καλημέρα.

Σολάρι: “Θα παίξουμε με… αρχίδια”

Ο Σαντιάγκο Σολάρι ξέρει πως ο πάγκος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τους πιο… επικίνδυνους στον κόσμο. Οι απαιτήσεις τεράστιες. Στο πρόγραμμα πρέπει να υπάρχουν μόνο… νίκες και τρόπαια. Πάντα σε συνδυασμό με πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ο Σολάρι δεν έδειξε να πτοείται. Έχοντας γνώση όλων των παραπάνω φρόντισε να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Επίσης, φρόντισε να το δείξει και στους εκπροσώπους Τύπου, αποκαλύπτοντας το πλάνο του: “Τα πράγματα είναι απλά. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να παίζουμε με πάθος. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα με αρχίδια”, ήταν τα λόγια του για το πως θα διαχειριστεί όλη την κατάσταση στα αποδυτήρια των Μαδριλένων.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version