Κεϊτά: «Χαρούμενος και τυχερός που βρίσκομαι στη Λίβερπουλ»

Πολύ σημαντικές εμπειρίες συγκεντρώνει από κάθε προπόνηση της Λίβερπουλ ο Ναμπί Κεϊτά, τόσο από τον Γιούργκεν Κλοπ, όσο και από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Τα πρώτα δείγματα που άφησε ο Ναμπί Κεϊτά με τη φανέλα της Λίβερπουλ ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Ο Αφρικανός μέσος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στα φιλικά προετοιμασίας, όσο και στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων των «Κόκκινων», δικαιολογώντας τα 60 εκατ. ευρώ που δαανήθηκαν για την απόκτησή του από τη Λειψία.

Τον τελευταίο μήνα όμως, ο 23χρονος κεντρικός μέσος αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις 80 λεπτά σε 2 αγώνες της ομάδας του. Αυτό το διάστημα σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των «Reds».

Μιλώντας στα αγγλικά ΜΜΕ, ο παίκτης από τη Γουινέα τόνισε το γεγονός πως αισθάνεται πολύ τυχερός και χαρούμενος που βρίσκεται στην αγγλική ομάδα. Ακόμη, ανέφερε πως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που νοιάζεται για όλους τους παίκτες του και πως η συναναστροφή με τους συμπαίκτες του τον βοηθάει να βελτιώνεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός μέσος:

«Είναι πολύ ιδιαίτερο να έχεις τον Κλοπ για προπονητή. Είναι ανοιχτός, μπορείς να του μιλήσεις και δεν είναι εκεί μόνο για έναν παίκτη, αλλά για όλους μας. Δεν σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά σε όλους μας. Νοιάζεται και φροντίζει για μας. Είναι πραγματική ευχαρίστηση να παίζεις γι’ αυτόν.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να έχω τέτοιους συμπαίκτες. Μαθαίνω από τις εμπειρίες τους. Προπονούμαι μαζί τους και προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Τους βλέπω και ο προπονητής μου λέει ‘Πρέπει να κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις αυτό’. Αυτό με κάνει να νιώθω, πως θέλω να το κάνω καλύτερα και να βελτιωθώ. είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που προπονούμαι μαζί τους.

Ο στόχος είναι συλλογικός. Είμαστε ομάδα. Ο στόχος της ομάδας είναι και δικός μου στόχος. Παίζω για την ομάδα. Ό,τι κι αν θέλουμε να καταφέρουμε, θα το καταφέρω μαζί τους.»

Τη φετινή σεζόν ο Κεϊτά μετράει 10 συμμετοχές (548′) σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Λίβερπουλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ