ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

“Πυροβολεί” πιο γρήγορα και από την σκιά του ο Ομπαμεγιάνγκ!

O Οκτώβριος ήταν ένας πολύ καλός μήνας για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

“Πυροβολεί” πιο γρήγορα και από την σκιά του ο Ομπαμεγιάνγκ!

Πράγματα και θαύματα έκανε μέσα στον Οκτώβριο ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Γκαμπονέζος στράικερ είχε… κέφια. Απόδειξη; Τα γκολ που σημείωσε με την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, συμβάλλοντας σημαντικά, ώστε οι “κανονιέρηδες” να “χτίσουν” ένα σερί δέκα νικών.

Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε. Όπως και η συγκομιδή του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε επτά τέρματα στο αγγλικό πρωτάθλημα και άλλα δύο στο Γιουρόπα Λιγκ, δείχνοντας με πράξεις και όχι με λόγια, γιατί είναι ένας από τους πιο “καυτούς” επιθετικούς στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο μήνας των πιο… υγρών ονείρων του Ομπαμεγιάνγκ 

Πέρυσι δεν είχε την ίδια επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, όπως τώρα. Άκουσε πολλά. Έμαθε ακόμη περισσότερα. Άλλωστε ακόμη δεν έχει κλείσει ένα χρόνο στις τάξεις της Άρσεναλ.

Ωστόσο, ο Ομπαμεγιάνγκ δείχνει πυκνά- συχνά την κλάση του και γιατί ο Αρσέν Βενγκέρ έδωσε ένα σκασμό χρήματα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ώστε να τον φέρει στο “Έμιρεϊτς” τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Οκτώβριος ήταν ένας ονειρικός μήνας για τον Γκαμπονέζο στράικερ. Συγκεκριμένα με τα επτά γκολ που πέτυχε στην Πρέμιερ Λιγκ σε δέκα αγώνες και σε συνδυασμό με τα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε βγαίνει το εξής: ο Ομπαμεγιάνγκ ήθελε μόνο 28 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα μέχρι να σημειώσει το επόμενο γκολ του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ