ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Με τον Μέρτενς οδηγό (vid)

Ο Ντρις Μέρτενς πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση (3 γκολ, 1 ασιστ) και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Νάπολι στην άνετη επικράτηση με 5-1 κόντρα στην Έμπολι.

Με τον Μέρτενς οδηγό (vid)

Σε μεγάλα κέφια ήταν απόψε ο Ντρις Μέρτενς. Ο Βέλγος επιθετικός πήρε από το χεράκι τη Νάπολι και με χατ – τρικ και 1 ασίστ την οδήγησε στο θρίαμβο με 5-1 κόντρα στην Έμπολι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μέρτενς να βρίσκει λίγο χώρο, αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ. Στο 8′ η Έμπολι σπατάλησε τεράστια ευκαιρία, καθώς ο Αντονέλι κατάφερε να αστοχήσει από πολύ ευνοϊκή θέση. Στην επόμενη φάση οι “Παρτενοπέι” άνοιξαν το σκορ. Ο Κουλιμπαλί έκανε μεγάλη κούρσα με την μπάλα και την έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Ινσίνιε, που με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 15′ ο Αντονέλι κατάφερει να σκοράρει, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ορθά καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Επτά λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Ναπολιτάνοι καθάρισαν το ματς. Ο Ινσίνιε από σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Μέρτενς με ένα υποδειγματικό πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το 2-0.

Η πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ανήκε στους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, με τον Προβεντέλ να σταματάει το σουτ του Χυσάι στο 53′. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κρούνιτς με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Καπούτο που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Καρνέζη για το 2-1. Αυτό το γκολ βοήθησε την Έμπολι να βγει από το “καβούκι” της, σπαταλώντας μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ουτσάν στο 61′, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στο 64′ οι “Παρτενοπέι” έβαλαν οριστικά ταφόπλακα στα όνειρα των φιλοξενούμενων. Ο Καγιεχόν έστρωσε στον Μέρτενς κι αυτός με ένα τρομερό σουτ έκανε το 3-1 και καθάρισε το ματς. Στο 81′ ο Καρνέζης με μία πολύ ωραία επέμβαση είπε “όχι” στη δυνατή κεφαλιά του Ντι Λορέντζο. Η Νάπολι όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 90′, Ινσίνιε, Μέρτενς και Μίλικ έκαναν ένα ωραίο τριγωνάκι με τον Πολωνό να πετυχαίνει το 4-1 και στο 90+3′ ο Μέρτενς, μετά από φοβερή κάθετη πάσα του Ινσίνιε, πρόλαβε τον Προβεντέλ και με πολύ καλό πλασέ σημείωσε χατ – τρικ και ταυτόχρονα το 5-1.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Νάπολι ανέβηκε (προσωρινά) στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές, ενώ η Έμπολι παρέμεινε 18η με 6 βαθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ