Σαλάχ: «Παιδικό όνειρό μου να παίξω στη Λίβερπουλ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποκάλυψε πως από μικρό παιδί ονειρευόταν να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ και πλέον αισθάνεται πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε.

Στα παιδικά του χρόνια αναφέρθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ μιλώντας στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ. Εκεί ο Αιγύπτιος αποκάλυψε πως από μικρός υποστήριζε τους «κόκκινους» και ονειρευόταν να φορέσει τη φανέλα τους, όπως και έγινε.

Η Λίβερπουλ είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και πολλοί από τους οπαδούς της βρίσκονται στη Μέση Ανατολή. Όταν άκουσα πρώτη φορά για την ομάδα πρέπει να ήμουν περίπου έντεκα ή δώδεκα.

Η ιστορία του να διαλέγω την Λίβερπουλ στο Playstation είναι αληθινή. Φυσικά και επέλεγα και άλλες ομάδες, όμως τις περισσότερες φορές προτιμούσα την Λίβερπουλ.

Τότε δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είμαι εδώ μία μέρα, αλλά ήταν πάντα ένα όνειρο για εμένα και πρέπει πάντα να ακολουθείς τα όνειρα σου.

Όταν πήγα στη Βασιλεία από την Αίγυπτο, είχε ένα σχέδιο στο μυαλό μου, ότι θα ήθελα μία μέρα να πάω στη Λίβερπουλ. Υπήρχε τότε μία πιθανότητα, αλλά δεν δούλεψε τότε για καμία από τις δύο πλευρές» είπε ο Σαλάχ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ