Θέλει…παρέα στη Ρεάλ ο Νεϊμάρ!

Ο Νεϊμάρ φέρεται να θέλει να έχει συμπαίκτη τον Ρομπέρτο Φιρμίνο αν τελικά καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θα πρέπει κάποιος να είναι από άλλο πλανήτη για να μην έχει ακούσει ποτέ για το σενάριο μεταγραφής του Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ορισμένες φορές αυτό έχει και περισσότερες λεπτομέρειες και εμπλέκει και άλλους ποδοσφαιριστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος σταρ έχει πάρει απόφαση πως αν θέλει να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» θα πρέπει να αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η φυγή του Κριστιάνο και η απουσία ενός σταρ στη «Βασίλισσα» του δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο.

Ο ίδιος γνωρίζει πως δεν μπορεί να «αναστήσει» μόνος του τη Ρεάλ και φέρεται να έχει στο μυαλό του έναν παίκτη που θα μπορεί να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με το «Don Balon» ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν πιστεύει πως θα ήταν τέλειο να έχει τον Ρομπέρο Φιρμίνο στην επίθεση της Ρεάλ, αν τελικά επιλέξει να επιστρέψει στην Ισπανία.

Οι δυο ποδοσφαιριστές γνωρίζονται από την Εθνική ομάδα και προκύπτει πως έχουν άριστη σχέση και εκτός γηπέδου.  Το συγκεκριμένο σενάριο δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανο, ωστόσο θα χρειαστούν πολλά χρήματα για να γίνουν δυο μεταγραφές τέτοιου επιπέδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ