Ο μισθός του Σάντσεζ κάνει την παραμονή του Ντε Χέα… δύσκολη!

Ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει υψηλές χρηματικές απαιτήσεις για να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων κορυφαίων ποδοσφαιριστών της, καθώς οι Νταβίντ Ντε Χέα και Μαρσιάλ δεν έχουν βρει ακόμη την χρυσή τομή με την διοίκηση των Άγγλων.

Ωστόσο όπως αποκαλύπτουν Μέσα από το Νησί, ο Ισπανός γκολκίπερ βλέποντας τον Αλέξις Σάντσες να αμείβεται με 400.000 λίρες την εβδομάδα, ζήτησε από τους ανθρώπους των κόκκινων διαβόλων τουλάχιστον τον ίδιο μισθό!

Οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ ξεκαθάρισαν πως δύσκολα θα τους προσφέρουν ίδιο συμβόλαιο με τον Χιλιανό, καθώς μετά θα υπάρξουν ανάλογες απαιτήσεις και από άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πλέον όλα δείχνουν πως η αποχώρηση του 27χρονου είναι πιο κοντά από ποτέ, εκτός και αν χαμηλώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις, κάτι που θεωρείται αρκετά δύσκολα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ενώ ο Αλέξις Σάντσες δεν φαίνεται διατεθειμένος για να συζητήσει κάποια αναπροσαρμογή συμβολαίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ