ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ο Ρομανιόλι το ‘κανε ξανά! (vid)

Η Μίλαν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο για 96 λεπτά στο Ούντινε. Όσο όμως έχει τον Αλέσιο Ρομανιόλι δεν φοβάται κανέναν. Ο αρχηγός των «ροσσονέρι» πέτυχε το νικητήριο γκολ για δεύτερη σερί αγωνιστική και έστειλε τους «ροσσονέρι» στον «έβδομο ουρανό» ενόψει και του ντέρμπι με τη Γιουβέντους (11/11).

Ο Ρομανιόλι το ‘κανε ξανά! (vid)

Για 96 λεπτά η Μίλαν έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη και η γκέλα στην έδρα της Ουντινέζε έμοιαζε πιο κοντά από ποτέ. Ο αρχηγός της Αλέσιο Ρομανιόλι, όμως, είχε άλλη άποψη και όπως πριν μια εβδομάδα κόντρα στην Τζένοα έτσι και σήμερα σκόραρε και λύτρωσε τους «ροσονέρι»! Παραμένουν τέταρτοι οι Μιλανέζοι και πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους (11/11).

Χαμένες ευκαιρίες και όλα μηδέν

Η Μίλαν μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και στο 7′ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της, με τον Λαξάλτ να σεντράρει και τον Ιγκουαίν να πλασάρει λίγο άουτ από το ύψος της περιοχής. Οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα, με τον Ντοναρούμα να διώχνει σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Πουσέτο. Το παιχνίδι είχε έναν απίθανο ρυθμό και στο 13′ ο Σούσο είδε το πλασέ του να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μούσο, ενώ τρία λεπτά αργότερα ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λασάνια μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι δεν φοβόταν να παίξουν επιθετικά και στο 20′ «άγγιξαν» το γκολ αλλά το πλασέ του Τερ Αβέστ μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ντοναρούμα. Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Σούσο να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Μούσο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Ιγκουαΐν στο 35′ δεν έριξε καθόλου τον ρυθμό και οκτώ λεπτά αργότερα ο Κουτρόνε έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μούσο να τον σταματάει σε τετ α τετ.

Το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους «είδε» τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν, έχοντας χάσει αμφότερες αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ και με τους δύο τερματοφύλακες να πραγματοποιούν εντυπωσιακές επεμβάσεις.

«Μίλησε» ξανά ο αρχηγός

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Η Μίλαν, όμως, ήταν ξανά αυτή που πλησίασε στο γκολ στο 57′. Ο Καστιγιέχο σούταρε έξω από την περιοχή και ο Μούσο έδιωξε σε κόρνερ. Μόλις δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Καστιγιέχο έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Σούσο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Ισπανός εξτρέμ είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο 77′, αλλά ο Μούσο ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε το δυνατό σουτ του.

Η Ουντινέζε προσπάθησε με τη σειρά της να «κλέψει» το παιχνίδι, όμως ο Ντοναρούμα σταμάτησε το σουτ του Λασάνια από πλάγια θέση. Οι «ροσσονέρι» πίεσαν για να πάρουν τη νίκη και τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά. Στο 94′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες με τον Νούιτινγκ να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Μίλαν πήρε τη νίκη.

Ήρωας όπως και την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην Τζένοα, ήταν ο αρχηγός Αλέσιο Ρομανιόλι. Οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο έκλεψαν την μπάλα στο χώρο του κέντρου, έφυγαν στην κόντρα και ο Ιταλός αμυντικός που έκανε τρομερό σπριντ από τα μετόπισθεν σκόραρε. Ο διαιτητής συμβουλεύθηκε το VAR για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, με το γκολ να μετράει και να λυτρώνει τη Μίλαν στο 96!

Με τη νίκη αυτή οι «ροσσονέρι» έφτασαν τους 21 βαθμούς και παρέμειναν στην τέταρτη θέση, ισόβαθμοι με τη Λάτσιο, ενώ πήραν την καλύτερη ένεση ψυχολογίας ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τη Γιουβέντους (11/11). Από την άλλη η Ουντινέζε, που πάλεψε στα ίσα το ματς, έμεινε στους 9 βαθμούς και στην 16η θέση.

Ουντινέζε (Χούλιο Βελάσκεθ): Μούσο, Οπόκου, Εκόνγκ, Σαμίρ, Τερ Αβέστ (84′ Νούιτινγκ), Μαντραγκόρα, Φοφάνα, Λάρσεν, Μπουσέτο (84′ Μπάλιτς), Ντε Πολ (92′ Ντ’Αλεσάντρο), Λασάνια.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε, Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Κεσιέ, Σούσο, Λαξάλτ (73′ Μπορίνι), Ιγκουαΐν (35′ Καστιγιέχο), Κουτρόνε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ