Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρντιόλα: «Ο Στέρλινγκ δεν είναι στους καλύτερους του κόσμου»
Home Page

Γκουαρντιόλα: «Ο Στέρλινγκ δεν είναι στους καλύτερους του κόσμου»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραχίμ Στέρλινγκ επισημαίνοντας όμως πως ακόμα δεν είναι στους καλύτερους του κόσμου.

05.11.2018 | 22:20

Μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Στέρλιγνκ στο 6-1 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σαουθάμπτον και ο Πεπ Γκουαρντιόλα έπλεξε το εγκώμιό του στη συνέντευξη τύπου.

«Ο Ραχίμ είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά είναι ακόμη πολύ νέος για να θεωρείται ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο. Είναι σε απίστευτη φόρμα αυτή τη στιγμή. Είναι εύστροφος, γρήγορος, έξυπνος, μαχητικός, φιλόδοξος, αποφασιστικός. Μπορεί να παίζει και στις δύο πλευρές, στον άξονα και να παίρνει την μπάλα πίσω από τις γραμμές. Πάντα ασκεί πίεση στους κεντρικούς αμυντικούς. Ήταν απίστευτη η απόδοσή του με και χωρίς την μπάλα».

Παράλληλα, μίλησε για τα περιθώρια εξέλιξης του νεαρού Άγγλου: «νέοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Σανέ και εκείνος μπορούν ακόμη να βελτιωθούν. Ακόμη “πουλά” την μπάλα. Στο ματς με την Τότεναμ έκανε μια ασίστ στα πρώτα λεπτά και μετά έχασε πολλές φορές την μπάλα. Φυσικά, η ποιότητά του στο ένας εναντίον ενός είναι απίστευτη. Εάν είναι σταθερός και συγκεντρωθεί στο να γίνεται διαρκώς καλύτερος μπορεί να πετύχει ό,τι θέλει».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version