ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Οι πρώτες διαφορές στην μετά-Λοπετέγκι εποχή

Ο Σαντιάγο Σολάρι θέλει να αφήσει το στίγμα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλάζοντας πολλά πράγματα στις λίγες μέρες που βρίσκεται στον πάγκο των Μαδριλένων!

Οι πρώτες διαφορές στην μετά-Λοπετέγκι εποχή

Ο Σολάρι είναι αυτός που επιλέχθηκε από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει έστω και προσωρινά τον Γιουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της ομάδας.

Ο Αργεντινός παρέλαβε τους Μαδριλένους στην πιο δύσκολη εποχή των τελευταίων ετών, έχοντας μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα από την κορυφή και έχοντας στις πλάτες τους την πεντάρα από την Μπαρτσελόνα.

Στις πρώτες δύο αναμετρήσεις στην μετά-Λοπετέγκι εποχή ο Σολάρι έχει ισάριθμες νίκες, έχοντας αλλάξει αρκετά πράγματα στις τάξεις των μερένχες, αν και φαίνεται πως θέλει ακόμη αρκετή δουλειά έτσι ώστε να θυμίσει την παλιά… «Βασίλισσα».

Τα πρώτα νέα στοιχεία που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Αργεντινός:

  • 1: Η στήριξη στον Βινίσιους

Είχε γίνει αρκετός ντόρος για την μη χρησιμοποίηση του νεαρού Βραζιλιάνου, δεδομένου την κακή επιθετική εικόνα της ομάδας στα περισσότερα ματς. Ο Λοπετέγκι δεν πόνταρε στον Βινίσιους ο οποίος είχε αγωνιστεί μόλις 130 λεπτά με την φανέλα των Μαδριλένων. Από την άλλη ο Σολάρι δείχνει να στηρίζει τον 18χρονο και το απέδειξε χρησιμοποιώντας τον και στο ματς με την Βαγιαδολίδ σημειώνοντας μάλιστα και γκολ.

  • 2: Λογικές αποφάσεις

Ο νέος τεχνικός των Μαδριλένων, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τις ευκαιρίες τους καθώς δεν περισσεύει κανείς. Τι σημαίνει αυτό; Πως σε περίπτωση τραυματισμού του Μαρσέλο, τότε θα καλύψει το αριστερό άκρο ο Ρεγκιλόν, ενώ αν λείψει ο Καρβαχάλ τότε ο Οντριοθόλο θα είναι αυτός που θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Αντιθέτως ο Λοπετέγκι φρόντιζε να κάνει… αλχημείες μη στηρίζοντας τα “δεύτερα” του ρόστερ της Ρεάλ, κάτι που πλήγωσε την ομάδα σε αρκετές αναμετρήσεις.

  • 3: Έχει κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα

Έστω και αν δεν έχει αγωνιστεί με «μεγαθήρια» η ομάδα του Σολάρι έχει καταφέρει να μην δεχθεί γκολ για δύο συνεχόμενα ενενηντάλεπτα. Αυτό αποτελεί σημαντικό γεγονός καθώς επί Λοπετέγκι οι μερένχες δεχόντουσαν τέρμα σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση, ανεξαρτήτου ποιότητας του αντιπάλου.

  • 4: Η επιστροφή του προπονητή φυσικής κατάστασης

Στην περίοδο που ο Ζιντάν καθόταν στον πάγκο της Ρεάλ, ο Αντόνιο Πίντους, ο οποίος είναι προπονητής φυσικής κατάστασης των Μαδριλένων, είχε ενεργό ρόλο στα αποδυτήρια, κάτι που στον Λοπετέγκι δεν άρεσε δίνοντας του λιγότερες αρμοδιότητες. Ωστόσο ο Σολάρι γνωρίζοντας τον Πίντους, του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα από την θέση που κατείχε την περσινή σεζόν.

  • 5: Δεν κολλάει σε… ονόματα

Ο Σολάρι έδειξε πως δεν θα διστάσει να αφήσει εκτός πλάνων τους ποδοσφαιριστές με τα υψηλά συμβόλαιο, επικροτώντας όσους προσπαθούν στις προπονήσεις. Όπως έκανε και στον ματς με την Βαγιαδολίδ, εκεί όπου πέρασε στον αγωνιστικό ρόλο τον Λούκας στην θέση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ