Κάραγκερ: «Αξίζει κάθε ευρώ ο Στέρλινγκ»

"Πλάτη" στον πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ έβαλε με τις δηλώσεις του ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Με το νέο του ανανεωμένο συμβόλαιο να βρίσκεται «προ των πυλών», ο Ραχίμ Στέρλινγκ απολαμβάνει και τα εγκωμιαστικά σχόλια του παλαίμαχου πρώην αμυντικού της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ:

«Διαβάζω ρεπορτάζ πως ο Στέρλινγκ είναι έτοιμος να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο και πολλοί απορούν βλέποντας τον αριθμό απολαβών, αλλά αν κοιτάξεις τα στατιστικά, βλέπεις ότι βρίσκεται στη λίστα των παικτών που λαμβάνουν τόσο υψηλούς μισθούς με τον κόσμο να υποστηρίζει πως είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα.» Δήλωσε στο Sky Sports.

«Γυρίζοντας το χρόνο πίσω στο καλοκαίρι, αυτός ο πιτσιρικάς δέχτηκε τόση αρνητική κριτική. Όταν όμως βλέπεις τι έχει πετύχει, η μεταγραφή του στη Σίτι, η πίεση και τη αξία του. Συν ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, για τον όποιο όλοι θα ήθελαν να αγωνιστούν, θα μπορούσε να φέρει ποδοσφαιριστές από την Ισπανία ή από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.»

«Αυτός ο νεαρός Άγγλος θα πάει ψηλά και ίσως υπό τις οδηγίες του καλύτερου προπονητή και στην καλύτερη ομάδα. Του αξίζουν όλα όσα έχει πετύχει.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ