ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Την πάτησε και τώρα… τρέχει!

Η Λίβερπουλ έκανε ένα άθλιο παιχνίδι και ο ψυχωμένος και συγκλονιστικός Ερυθρός Αστέρας το εκμεταλλεύθηκε (2-0) και έβαλε «φωτιά» στον τρίτο όμιλο του Champions League! Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μίλαν Πάβκοφ που πέτυχε και τα δύο τέρματα των «ερυθρόλευκων».

Την πάτησε και τώρα… τρέχει!

Ένας Ερυθρός Αστέρας γεμάτος ψυχικά αποθέματα και τρομερή αυταπάρνηση πέτυχε μια σπουδαία και ανέλπιστη νίκη κόντρα στην τραγική Λίβερπουλ (2-0) και έβαλε «φωτιά» στον τρίτο όμιλο του Champions League. «Δήμιος» της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, ο Μίλαν Πάβκοφ που εξέθεσε δις την άμυνα των «κόκκινων» και χάρισε στους Σέρβους την πρώτη τους νίκη από καταβολής Champions League!

Σοκ και «ερυθρόλευκο» δέος

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε αρκετά «σβηστά» το ματς και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 16′, με το πλασέ του Σάβιτς μετά από κόρνερ να περνάει λίγο άουτ. Μόλις δύο λεπτά αργότερα οι «κόκκινοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Στάριτζ έστειλε την μπάλα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Η ομάδα του Βελιγραδίου συνέχισε να είναι απειλητική και στο 24′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

Ο Μάριν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πάβκοφ νίκησε τους πάντες στον αέρα και έβαλε «φωτιά» στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου! Σαν να μην έφτανε αυτό οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον ίδιο παίκτη στο 26′. Ο Σέρβος φορ έκλεψε την μπάλα από τον Βαϊνάλντουμ και με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε για δεύτερη φορά τον Άλισον μέσα σε πανδαιμόνιο από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα! Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε με τη Λίβερπουλ να προσπαθεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «ερυθρολεύκων», αλλά να τα χαλάει στην τελική πάσα.

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε η Λίβερπουλ

Ο Γιουργκεν Κλοπ ανακάτεψε την τράπουλα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και η Λίβερπουλ πλησίασε στη μείωση του σκορ στο 56′. Ο Ρόμπερτσον έκανε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπόριαν. Στο 71′ οι «κόκκινοι» είχαν μια ακόμα καλή στιγμή, με τον Μπόριαν να αποκρούει σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Σαλάχ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αιγύπτιος σημάδεψε ξανά το δοκάρι της εστίας του Ερυθρού Αστέρα.

Η Λίβερπουλ συνέχισε να πιέζει και στο 82′ ο Μάτιπ δεν βρήκε την μπάλα προ του τέρματος, με το πλασέ του Σαλάχ στη συνέχεια να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπόριαν. Τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Φαν Ντάικ πέρασε λίγο άουτ. Το 2-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον Ερυθρό Αστέρα να πανηγυρίζει μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του και να βάζει «φωτιά» στον όμιλο, αλλά και στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν πλέον τους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο, ενώ η Λίβερπουλ έμεινε στους έξι και κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόριαν, Στοίκοβιτς (59′ Γκομπέλιτς), Ντέγκενεκ, Σάβιτς, Ρόντιτς, Κρίστισιτς (73′ Γιόβισιτς), Γιόβαντσιτς, Σρίνιτς, Μάριν (64′ Τσάουσιτς), Μπεν, Πάβκοφ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (46΄Γκόμεζ), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα (79′ Ορίγκι), Μανέ, Σαλάχ, Στάριτζ (46′ Φιρμίνο).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ