ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσάκα κάνει «πάρτι» που δεν άφησε τον Κέιν να πανηγυρίσει τρόπαιο!
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
Ο αφανής ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!
«Στημένο» το πέναλτι του Κόβασιτς: Ο Ρούντιγκερ τον… έδωσε στεγνά! (vid)
«Επίθεση στην οικογένεια του Ασένσιο» – Τραγικό σκηνικό στην Βαρκελώνη!
Ηχηρό μήνυμα Αρτέτα: «Ίσως μας πάρει και δέκα χρόνια! Τώρα ζητάμε στήριξη»
Ανρί: «Δίκαια πέρασε η Ρεάλ! Για αυτό πήρε την πρόκριση…»
Το μήνυμα του Μίλερ στη Ρεάλ: «Σε περιμένω… για ματσάρες!» (vid)
Μπαρτσελόνα, υπό… «διάλυση» – Ο Αραχούο απάντησε στις προκλήσεις Γκουντογκάν!
Χάαλαντ «φάντασμα» – Τον μηδένισε η Ρεάλ με στατιστικά… για κλάματα! (pic)
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

4ος όμιλος: Ένα βήμα μακριά από την πρόκριση Πόρτο και Σάλκε (vids)

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, Πόρτο και Σάλκε επικράτησαν με 4-1 και 2-0 των Λοκομοτίβ Μόσχας και Γαλατάσαραϊ αντίστοιχα και πλέον είναι πολύ κοντά στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

4ος όμιλος: Ένα βήμα μακριά από την πρόκριση Πόρτο και Σάλκε (vids)

Το εμπόδιο της Λοκομοτίβ Μόσχας δεν αποδείχθηκε υψηλό για την Πόρτο. Οι “Δράκοι” δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του ματς και διέλυσαν με 4-1 τους Ρώσους με πρωταγωνιστές τους Μαρεγκά και Ερέρα (αμφότεροι 1 γκολ και 1 ασίστ).

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στην πρώτη καλή φάση του ματς. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μαρεγκά μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Ερέρα, που δεν είχε πρόβλημα να την σπρώξει στην ανυπεράσπιστη εστία για το 1-0. Στο 19′ ο Μαρεγκά έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία, καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετά η Λοκομοτίβ είχε την πρώτη της καλή στιγμή, με το σουτ του Μίραντσουκ να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Κασίγιας. Στο 42′ οι “Δράκοι” πέτυχαν κι άλλο γκολ. Μετά από λάθος των Ρώσων στο κέντρο, ο Ερέρα πήρε την μπάλα και βρήκε με πολύ ωραία πάσα τον Μαρεγκά, που βγήκε απέναντι από τον Γκιγιέρμε και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Πορτογάλοι συνέχισαν να έχουν υπεροχή. Στο 54′ ο Κορόνα με μια εξαιρετική κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν. Μετά από κόρνερ του Μίραντσουκ, ο Φαρφάν κέρδισε τους πάντες μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά σημείωσε  το 2-1. Στο 64′ ο Φελίπε προσπάθησε να χριστεί σκόρερ, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση της άμυνας. Τρία λεπτά μετά, η Πόρτο καθάρισε το ματς. Ο Τόρες βρήκε ωραία τον Κορόνα μέσα στην περιοχή κι αυτός με εξαιρετική προσποίηση και δυνατό σουτ έγραψε το 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα για τους Πορτογάλους μπήκε στις καθυστερήσεις  με τον Οτάβιο να νικάει τον Γκιγιέρμε με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή για το 4-1.

Βλέπουν τους “16” στο Γκέζελκίρχεν

Εύκολη λεία αποδείχθηκε η Γαλατάσαραϊ για τα δόντια της Σάλκε. Οι Γερμανοί με πρώτο βιολί τον Μπουργκστάλερ (1 γκολ, 1 ασίστ) επικράτησαν με 2-0 της “Τσιμ Μπομ” και κάνουν όνειρα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι “Βασιλικοί Μπλε” ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Μουσλέρα δεν συνεννοήθηκε σωστά με τους αμυντικούς τους και από το λάθος αυτό, επωφελήθηκε Ο Μπουργκστάλερ που έστειλε την μπάλα στο άδειο τέρμα από τη γωνία της περιοχής. Στο 17′ η Γαλατά προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως ο Νούμπελ σταμάτησε την προσπάθεια του Ονιεκούρου. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χάριτ είχε μια καλή ευκαιρία για το 2-0, όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο δίλεπτο 38′-39′ οι γηπεδούχοι έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες με τα σουτ τον Ρούντι και Μπουργκστάλερ να σταματάνε στο δοκάρι και τον Μουσλέρα αντίστοιχα. Στο 57′ η Σάλκε κλείδωσε το ματς με δυνατό σουτ του Ουθ από το ύψος του πέναλτι, μετά από πάσα του Μπουργκστάλερ.

Πλέον, μετά τα παραπάνω αποτελέσματα η βαθμολογία του 4ου ομίλου είναι:
1) Πόρτο 10
2) Σάλκε 8
3) Γαλατάσαραϊ 4
4) Λοκομοτίβ Μόσχας 0
Για πρόκριση στην επόμενη φάση:
Η Πόρτο χρειάζεται μόλις 1 βαθμό στα επόμενα 2 ματς (Σάλκε, Γαλατάσαραϊ).
Η Σάλκε χρειάζεται 1 νίκη στα επόμενα 2 ματς (Πόρτο, Λοκομοτίβ Μόσχας)
Η Γαλατάσαραϊ χρειάζεται το 2/2 (Λοκομοτίβ Μόσχας, Πόρτο) και ταυτόχρονα η Σάλκε να μαζέψει μόλις ένα βαθμό ή η Πόρτο να κάνει το 0/2 και να ηττηθεί μέσα στην Τουρκία με πάνω από ένα γκολ διαφορά (2-0, 3-1, κλπ)
Επόμενη αγωνιστική (5η):
28/11, 19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας – Γαλατάσαραϊ
28/11, 22:00 Πόρτο – Σάλκε

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ