Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τους πήρε «παραμάζωμα» ο Ραχίμ (vid)
Μάντσεστερ Σίτι

Τους πήρε «παραμάζωμα» ο Ραχίμ (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός «εξιλεώθηκε» για την γκάφα του διαιτητή στο πρώτο μέρος δίνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων στην Σίτι με προσωπική γκολάρα!

07.11.2018 | 23:22

Στο πρώτο ημίχρονο μια εξόρμηση του στην περιοχή της Σαχτάρ έμελλε να γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, καθώς τα «τσαλιμάκια» του κατέληξαν να μπερδέψουν τόσο τον ίδιο όσο και τον διαιτητή του αγώνα, με τον τελευταίο να δίνει ένα πέναλτι που προκαλεί γέλια.

Στην επανάληψη, ο Ραχίμ Στέρλινγκ – ίσως να είδε σε ριπλέι τι προηγήθηκε – αποφάσισε να εξιλεωθεί και μπαίνοντας με ορμή στον αγωνιστικό χώρο στο 49ο λεπτό πήρε σβάρνα όλους τους αμυντικούς που τον καταδίωξαν πετυχαίνοντας με όμορφο πλασέ ένα εξαιρετικό τέρμα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στο 3-0, προσφέροντας στην ομάδα του μια όπως διαφαίνεται άνετη επικράτηση και εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Απολαύστε την προσωπική ενέργεια του Στέρλινγκ

https://www.youtube.com/watch?v=JwC8_XT4Bos

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version