ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Aνεβάζει στροφές και θυμίζει και πάλι «βασίλισσα»! (pics&vid)

Επίδειξη δύναμης από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Στρούντσοβι Σάντι» της Τσεχίας, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά.

Aνεβάζει στροφές και θυμίζει και πάλι «βασίλισσα»! (pics&vid)

Μπορεί να περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της, μπορεί στην La Liga Santander, έπειτα από 11 παιχνίδια, να είναι 6η, μπορεί ο Λοπετέγκι να αποχώρησε και ο Σολάρι να βρίσκεται προσωρινά στην τεχνική ηγεσία, όμως σήμερα στην Τσεχία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ήταν απολαυστική.

Η Ρεάλ θύμισε σε εχθρούς και φίλους την πραγματική έννοια της «βασίλισσας», αυτής που εδώ και 3 χρόνια σαρώνει τον θεσμό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο «Στρούντσοβι Σάντι» της Τσεχίας, οι «μερένχες» μπορεί να είχαν τον τίτλο του φαβορί, αγωνιζόμενοι απέναντι στην τελευταία του ομίλου Βικτόρια Πλζεν, όμως η «βασίλισσα» ούτε αγχώθηκε, ούτε υποτίμησε τις περιστάσεις και τον αντίπαλο.

Στο 9ο  λεπτό, η Πλζεν, έγινε αρκετά απειλητική με το σουτ του Χροσόβσκι να αποκρούει ο Νάτσο (!) και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο  21ο  λεπτό ο Καρίμ Μπενζεμά, έκανε μία επίδειξη… μεγάλης κλάσης, καθώς ενώ βρίσκεται στα αριστερά και έξω από την περιοχή, με πολλαπλές προσποιήσεις εξουδετερώνει κάθε προσωπικό του αντίπαλο και ανοίγει το σκορ για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό ήταν και το 200ο  τέρμα του Γάλλου επιθετικού με την «βασίλισσα» σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αποτέλεσε και το 58ο  γκολ του μόνο για τον θεσμό του Champions League!

Aπό εκείνο το σημείο και έπειτα, η αναμέτρηση είχε μοναδικό πρωταγωνιστή τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Τσεχία, με τη Βικτόρια Πλζεν να απειλεί ελάχιστα!

Στο 23ο  λεπτό ο Καζεμίρο, έπειτα από όμορφο κόρνερ του Κρόος, πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους για να νικήσει τον Χρούσκα και να διπλασιάσει τα τέρματα της «βασίλισσας».

Στο 37ο  λεπτό, όλα ξεκινούν ξανά από στημένη φάση, με τον Κρόος να εκτελεί το κόρνερ πλασαριστά για τον Θεμπάγιος, ο οποίος θα βρει τον Μπέιλ μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με το κεφάλι θα δώσει έτοιμο γκολ στον Μπενζεμά, που εξελίχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς!

https://twitter.com/Realmadridplace/status/1060276896393560077

Ο «χορός» των γκολ για το α’ ημίχρονο, θα τελειώσει με τον Γκάρεθ Μπέιλ στο 40ο  λεπτό, οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και μετά την σέντρα του Ρεγκιλόν και την κεφαλιά πάσα του Μπενζεμά, τελείωσε την φάση με το αριστερό σκοράροντας, με όμορφο συρτό σουτ στην δεξιά γωνία του Χρούσκα.

Στο β΄μέρος, η Βικτόρια Πλζεν, προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική και να σκοράρει, με τις προσπάθειες των Χροσόβσκι και Χοράβα, στο 61ο και 63ο λεπτό αντίστοιχα, όμως η Ρεάλ ήταν αυτή πάλι που σκόραρε με τον Κρόος στο 67ο λεπτό, με τον 28χρονο μέσο να τελειώνει την φάση με ψιλοκρεμαστό σουτ, έπειτα από ασίστ του Βινίσιους!

Η Ρεάλ θα μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα στις καθυστερήσεις του β’ ημιχρόνου, όμως το σουτ του Μπέιλ σταμάτησε στο δοκάρι!

Με αυτό τον εμφατικό τρόπο η «βασίλισσα», έφτασε στους 9 βαθμούς και βρίσκεται πρώτη στον 7ο όμιλο του Champions League, σε ισοβαθμία με την Ρόμα.

Συνθέσεις:

Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Χούμπνικ, Χέιντα, Προχάτσκα, Λιμπέρσκι, Κόπιτς, Ρέζνικ, Χροσόβσκι, Τσόρι (80′ Ρέζνιτσεκ), Χάβελ (38′ Πετρζέλα), Τσερνάκ (61′ Χοράβα)

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος (59′ Χαβιέρ Σάντσεθ), Νάτσο, Οντριοθόλα, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Θεμπάγιος, Κρόος (73′ Ισκο), Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ, Μπενζεμά (62′ Βινίσιους).

Highlights:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ